Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2022 (edytowane) zło przychodzi samo żal za nie nie zawsze wszystkie słowa i czyny odkryte dla pana ciemności nie ma tajemnic w tym świecie jego algorytm wyławia pragnienia cokolwiek wypowiesz czy zrobisz przetwarza i zbiera nie łudź się rządzi sieć tutaj czego nie okażesz słowem lub gestem twój sekret tylko Bóg jeden zna Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 4
Dared Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2022 @Sylwester_Lasota Może bóg to taki naj, naj, naj algorytm ? Daje do myślenia , może "zawsze" zmieniłbym na "czasem" tak a propos tych punktów widzenia ;-) pozdrawiam ciepło
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wkradł mi się błąd w tym wersie i zupełnie uciekł sens. Miało być coś zbliżonego do tego, co jest teraz. Wielkie dzięki. Również pozdrawiam. 1
Marek.zak1 Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2022 Ciekawe z tym złem, a czy rządzi sieć, czy to raczej system podporządkowuje to do dyskusji. Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ktoś zarzuca sieć, ktoś w nią wpada i ktoś ciągnie za sznurki. Być może bywa, że łowiący są również łowionymi. Dzięki za konsekwentną obecność :) Serdecznie pozdrawiam.
dgghj Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2022 @Sylwester_Lasota Tak, podobno Zły odczytuje najdrobniejsze oznaki, pewnie i neurony w mózgu, i wie. Ale tylko Bóg zna głębię duszy... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sięgnąłeś do głębi metafizycznej. I słusznie. Ale ja starałem się przenieść to również w warstwę bardziej technologiczną. Może nie jest to wystarczająco czytelne i w takim razie nie wyszło. Nie mniej dziękuję i pozdrawiam również.
dgghj Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2022 @Sylwester_Lasota Wyszło, wyszło. Jest spoko.
[email protected] Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 @Sylwester_Lasota Omijam diabła daleko, wlecze za sobą... echo! Pozdrawiam Sylwku. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Dzięki. Wzajemnie
Rekomendowane odpowiedzi