Gość Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 tkwi w wiecznym gniewie pomiędzy rozjazdem a szkieletami zaciskając gorset myśli dławi jeszcze nie wystygł na oczach sen
Gość Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Dziękuję Pansy za tych kilka słów , mówiących tak wiele....Pozdrawiam ;-)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 cóż by Ci tu napisać żeby się kolejny raz nie powtórzyć ;) 'jeszcze nie wystygł na oczach' -biorę sobie i zamykam w głowie, żeby mi pamięć o nim nie zagasła pomimo dyngusa ;) pozdrawiam dodatnio
Gość Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Witaj Jay :-D , dzięki za dodatność i za zatrzymanie w pamięci .Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 taki krótki a treściwy, ty to umiesz ajaplusuaujępapatki.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 hm, właściwie kilka słów, a tyle niosą... plus.. pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Gość Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Bardzo dziękuję Stasiu za uznanie i kolejny plus.Pozdrawiam , cmok.
Gość Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Arku , Tobie również serdecznie dziękuję za komentarz i zabieram jak zawsze Twoje życzenia.Pozdrawiam ;-)
zielen oczu Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 może i nie wniosę nic nowego w komentarzach, ale za to powiem coś miłego (mam nadzieję przynajmniej)- bardzo ładne. Ostatnio dochodzę do wniosku, że im krótsze tym treściwsze i można snuć interpretacje bez końca a to bardzo pozytywna rzecz. pozdrawiam porannie (przynajmniej dla mnie to porannie:)) soczyście zielona n.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 jeszcze nie wystygł na oczach sen" tak! ale "gorset mysli" nie! Pozdrawiam
Jego Alter Ego Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 gorset myśli tak tak tak! taki mały plus ode mnie..tzn duży,ale tak na końcu..:( :))pozdrawiam
Gość Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Witaj Zielonooka , dziękuję za zauważenie , że nie tylko gąszcz słów może zawładnąć myślami ale i słowne miniatury. Zgadzam się z Tobą , że przeobrażać można myślowo każdy wers , słowo .....dobierać klimaty i wieloznaczenia.Pozdrawiam Cię serdecznie ;-)
Gość Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Myślę Danielu, że masz oczywiście prawo powiedzieć , co Ci się podoba w wierszu a co jest do kitu. Mimo to bardzo dziękuje za komentarz.Pozdrawiam :-)
Gość Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Martyno , dzięki za plusa , obojętnie czy małego czy dużego , ważne , że zostawiłaś swój ślad i słowa komentarza.Pozdrawiam serdecznie ;-))
Michał Ziemiak Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słów tak mało - treści i wrażeń moc... Wiem, że to co właśnie napisałem aż kipi banałem, lecz inaczej nie potrafię wyrazić swej "dodatności" wobec Twojego wiersza ;-) POZDRAWIAM!
Gość Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Michale , ;-) jestem wdzięczna za każdy komentarz ,a szczególnie za Twoją dodatniość WIELCEEEE . Pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi