Jay Jay Kapuściński Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trudno, nie do każdego moje wiersze muszą trafiać pozdr.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trudno, nie do każdego moje wiersze muszą trafiać pozdr. Zdrowe podejście. Pozdrawiam
Michał Ziemiak Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Witam! Jay - poniższy fragment kradnę - za malinowe chrusniaki jest bowiem plus osobny ;-) "już tylko zjawy włóczą się po malinowych chruśniakach sny milczą bezsilnie po migracji koszmarów przez popękane niebo puka nowy dzień" Atmosfera wiersza od tytułu jest bardzo tajemnicza i wciąga - wg mnie świetna mieszanka poetyckiej mistyczności, sf oraz przerobionej klasyki - no te duchy w chruśniakach zwaliły mnie z nóg! PLUS ode mnie bez szemrania ;-) POZDRAWIAM!
51fu Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 A jednak mozna jeszcze umieścić wiersz w malinowym chruśniaku. To pokrzepiające. Co do samego utworu: podoba mi się zwłaszcza początek i środek. Słowa skłaniają do namysłu i kilkakrotnej lektury. Plusa daję zwłaszcza za 'drogę powrotną z linii papilarnych' oraz 'migrację koszmarów'. Pozdrawiam. // 51fu
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Michale 51fu dziękuję za przychylne komenty :) pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi