Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Sylwester_Lasota   Dziewczyna owa jest i jej sowa. I próżne tu słowa.   Lecz coś więcej dodając, można żyć razem wcale się nie kochając   albo inaczej: hodować bułki fantazji i marszczyć freda lecz luksus zaczyna się tam gdzie kończy się inicjatywy emocjonalnej bieda   Taka to wena, bez puenty vel morału końcem prącia poczęta  
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Istnieje.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Literówka poprawiona. Dzięki.
    • Autorze GRATULACJE.
    • Gada pan to samo w koło i nic nowego, gdzie pan był, kiedy pięć minut temu przy temperaturze minus trzy - wyszedłem w krótkich spodenkach i wyrzuciłem śmiecie, jest pan zwykłym starym dziadem - ma pan kilka kont, a w moim przypadku robi pan to: jedno konto na dole i drugie konto na górze i z dwóch stron próbuje mnie pan wziąć, znaczy: zniszczyć, naprawdę, jest pan bardzo chory psychicznie - jak większość tutejszych - wtórnych analfabetów - pasożytów, obserwuje pan, szuka pan słabych punktów i aby mi szpilę wbić - nic nowego na tym świecie - praktyka błędnego koła, dajmy przykład: cały świat wie, iż mam pieniądze i kiedy otrzymuję dożywotnie odszkodowanie za utratę słuchu z winy państwowego szpitala (według was: umysłowego betonu - rentę socjalną - nie macie żadnej zdolności przyjmowania merytorycznych argumentów - co jest charakterystyczne dla wszystkich sekt monoteistycznych - judaizmu, chrześcijaństwa i islamu) - sprzedaliście Polskę? Sprzedaliście! Nigdy w życiu nie powiedziałem jak was prezydent - Andrzej Duda - " jestem sługą Ukrainy" - bierzcie za to odpowiedzialność!   Łukasz Jasiński 
    • Kiedyś i mi zdarzyło się drążyć ten trudny dla poetów temat Pozdrawiam serdecznie
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...