Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tata pan bił 

Mama pani dbała 

Jakby jednak czegoś brak 

Kobieta 

Niekończący się spektakl manipulacji 

Ale prosiłem  

Koniec 

Teraz boję się prosić 

Ale ciagle to robię 

Brak godności 

Żeby tylko zaspokoić brak

Strach 

Może jednak nie 

Skończyć raz na zawsze 

Okropne wątpliwości 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 esej poetycki- dziękuję pięknie
    • @huzarc  A, to prawda.:) Dziękuję za czytanie i pozdrawiam serdecznie.
    • @violetta dla mnie...
    • @Jacek_Suchowicz Jak Ty to robisz

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

, a raczej piszesz.Fajnie
    • @FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz.  @FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz.  @FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz.  @FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz.  @FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz.  @FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz. @Berenika97 Zgadzam się z Tobą, często nawet, ale my sobie robimy w teorie, a świat chce ciebie widzieć za kratami. I to robi i już. Tu nie chodzi o żadne czyny, intencje i najróżniejsze, chodzi o to gdzie chce ciebie widzieć. Jak chce nie obronisz się, a ja akurat i tak jestem w miarę dobrym obrońcą.  @FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz. @Berenika97 Zgadzam się z Tobą, często nawet, ale my sobie robimy w teorie, a świat chce ciebie widzieć za kratami. I to robi i już. Tu nie chodzi o żadne czyny, intencje i najróżniejsze, chodzi o to gdzie chce ciebie widzieć. Jak chce nie obronisz się, a ja akurat i tak jestem w miarę dobrym obrońcą.  @FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz. @Berenika97 Zgadzam się z Tobą, często nawet, ale my sobie robimy w teorie, a świat chce ciebie widzieć za kratami. I to robi i już. Tu nie chodzi o żadne czyny, intencje i najróżniejsze, chodzi o to gdzie chce ciebie widzieć. Jak chce nie obronisz się, a ja akurat i tak jestem w miarę dobrym obrońcą.  @FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz. @Berenika97 Zgadzam się z Tobą, często nawet, ale my sobie robimy w teorie, a świat chce ciebie widzieć za kratami. I to robi i już. Tu nie chodzi o żadne czyny, intencje i najróżniejsze, chodzi o to gdzie chce ciebie widzieć. Jak chce nie obronisz się, a ja akurat i tak jestem w miarę dobrym obrońcą.  @FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz. @Berenika97 Zgadzam się z Tobą, często nawet, ale my sobie robimy w teorie, a świat chce ciebie widzieć za kratami. I to robi i już. Tu nie chodzi o żadne czyny, intencje i najróżniejsze, chodzi o to gdzie chce ciebie widzieć. Jak chce nie obronisz się, a ja akurat i tak jestem w miarę dobrym obrońcą.  @FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz. @Berenika97 Zgadzam się z Tobą, często nawet, ale my sobie robimy w teorie, a świat chce ciebie widzieć za kratami. I to robi i już. Tu nie chodzi o żadne czyny, intencje i najróżniejsze, chodzi o to gdzie chce ciebie widzieć. Jak chce nie obronisz się, a ja akurat i tak jestem w miarę dobrym obrońcą.  @FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz. @Berenika97 Zgadzam się z Tobą, często nawet, ale my sobie robimy w teorie, a świat chce ciebie widzieć za kratami. I to robi i już. Tu nie chodzi o żadne czyny, intencje i najróżniejsze, chodzi o to gdzie chce ciebie widzieć. Jak chce nie obronisz się, a ja akurat i tak jestem w miarę dobrym obrońcą.  @FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz. @Berenika97 Zgadzam się z Tobą, często nawet, ale my sobie robimy w teorie, a świat chce ciebie widzieć za kratami. I to robi i już. Tu nie chodzi o żadne czyny, intencje i najróżniejsze, chodzi o to gdzie chce ciebie widzieć. Jak chce nie obronisz się, a ja akurat i tak jestem w miarę dobrym obrońcą.  @FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz. @Berenika97 Zgadzam się z Tobą, często nawet, ale my sobie robimy w teorie, a świat chce ciebie widzieć za kratami. I to robi i już. Tu nie chodzi o żadne czyny, intencje i najróżniejsze, chodzi o to gdzie chce ciebie widzieć. Jak chce nie obronisz się, a ja akurat i tak jestem w miarę dobrym obrońcą. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...