Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Kreta, który ryje trawnik mojej działki i jej chlubie nie przeganiam precz łopatą bo zwierzęta bardzo lubię. Pająkowi, co tka sieci, w które wpadam ja, niezdara też odpuszczam, bo ten pająk tak się żarcie zdobyć stara. Chociaż w lesie kij mam w dłoni i nim dziarsko wymachuję to nie wkładam go w mrowisko bo do zwierząt miłość czuję. Zającowi, choć to szkodnik bo kapustę mi podjada z życzliwością patrzę w oczy nie przeganiam do sąsiada. Oni wszyscy do mnie w kontrze jednak walczą o przeżycie prócz jednego Homo sapiens, który żyje w dobrobycie. Temu już odbija szajba zgłupiał, może i skretyniał to osądzą historycy co ten świrus nawyczyniał. 11
zyzy52 Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec Być może homo, ale czy sapiens? Mam wątpliwości. Przygnębia mnie to wszystko. Pozdrawiam Henryku. 3
[email protected] Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec Głupszy s..syn od zająca mówią nawet od pająka, bo po cudzym on się krząta, a swojego nie posprząta. Pozdrawiam pradziadku... kopę lat? 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fakt ten jest niepodważalny Homo... nieodpowiedzialny. Pozdrawiam Gdy ambicje przerastają wtedy w dupie wszystko mają ich cel zawsze dobrym celem nawet i pod celą z cwelem. On do winy się nie przyzna on chce panem być nad pany wykropkuję ilość liter ten ........ ....... Pozdrawiam 1
[email protected] Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec Jedna kropka mu wystarczy, bo to Heniu nie jest żarcik. Trzeba by go kropką zdmuchnąć, Tobie mówię to na ucho. Są tacy co tak myślą. 1
samm Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec "Temu już odbija szajba zgłupiał, może i skretyniał to osądzą historycy co ten świrus nawyczyniał." I pomyśleć, że to jeden putas zgotował ludziom ten los (niech mi Z. Nałkowska w zaświatach wybaczy tę trawestację). Pozdrawiam. s 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro jedna to już kropa a do tego w jaja kopa i jak konia go szpicrutą może zelży ze swą butą. Pozdrawiam 1
Marek.zak1 Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Znowu dobrze wyszło Henryku. Pozdrawiam 1
[email protected] Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec Kraj jest wielki, gdzie go szukać, jak nie wyjdzie, zaś poruta. Polityka... z dala od niej, na Syberii jakże chłodniej. Miłego dnia Heńku pozdrów prawnuki i chuchaj na nie. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie to się nie mieści w głowie że co jeden putas powie to tysiące go słuchają i na rozkaz zabijają. Pozdrawiam Słowo także jest orężem a poeta dzielnym mężem bo to co on tu nadmieni zawsze będzie tkwić w przestrzeni Pozdrawiam Mamy wszak szpiegowskie drony a więc będzie namierzony no a potem w zależności - można pogruchotać kości. Pozdrawiam 3
[email protected] Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec Atom... drony śmiechu kupa, on wiem gdzie jest jego dupa, będzie bronił aż się zesra, pójdzie w niebyt, płytki mesjasz. Trzymaj się Heńku, patrzę w TV i przepowiednia moja się spełnia. Gdzie jest Bóg? 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ty jeden o to pytasz nie ty jeden masz nadzieję i choć Bóg nam nie pomaga wierzmy w to, że on istnieje. Może już w niedługim czasie przetrze oczy i zobaczy co się dzieje na tym świecie - komu trzeba to przebaczy. Pozdrawiam 1
[email protected] Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec Przebaczenie od Putina... jak on gdzieś w obłokach kima, Rosja wielka, a ja większy, Ukraina ci przypieprzy. Pozdrawiam, oby się spełniło. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bóg jest wszędzie, wszystko widzi i duchowo ludzi wspiera napadniętych, ciemiężonych a najeźdźcom byt odbiera. Pozdrawiam 1
[email protected] Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec Rosji zabrać byt... /uff/ cholera, zachód nekrolog swój nakleja. Boją się jak królik w norze, powiedz kto nam dziś pomoże? Heńku, strach ich paraliżuje, a wielcy się nie boją!? 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jedno mnie dziwi bowiem nie mogę zrozumieć tego co jest najprostsze dlaczego państwa stojące obok nie mogą w serce Rosji wbić ostrze. Pozdrawiam 1
[email protected] Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec Mój drogi Heńku... ależ to proste, każdy pilnuje swych przaśnych kostek, bo jak uderzę ropy nie dadzą, dlatego chłopie tak długo radzą. A jak już dadzą w cenie obfitej, nie zgryzie tego nawet nasz Twitter, gryź będą ziemię, jak van der Leyen a co Ty widzisz... wojna się leje! 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @[email protected] Czyżby takie zależności droższe są nam od wolności. Lepiej wolnym pieszo chadzać niż w niewoli im dogadzać. Temu co nad karkiem z batem chce się mienić naszym bratem. Rozpasiony jak w oberży bo on w ręku władzę dzierży. Pozdrawiam 1
[email protected] Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec Powiedz kto nie lubi władzy, we krwi dźwięczy jak organy, radny, sołtys, Boże rany, tyran już po trupach łazi. Jak im powiedz, dać po krzyżu, szable z draniem jak chcesz skrzyżuj, tylko finał wciąż nieznany, drugi raz już Boże rany! W demokracji masz wybory, bo tak było do tej pory, a co dalej Boże rany, taki świat nam dzisiaj dany! ! 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @[email protected] Tyran dusi demokrację a widownia nadal milczy a powinna dać już teraz tyranowi bilet wilczy. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi