Somalija Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 za tą pierwszą granicą są ludzie za drugą bracia wcześniejszego czucia dzicz umiesz biegać chodzisz na siłownię ale nie umiesz się bić noszę życie w telefonie ciągnę socjal zawsze pytam ile ale nie umiem się bić zachód zapomniał już wschód umie się bić 4
Arsis Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 (edytowane) @Somalija hej,aga...wyobraziłem sobie ciebie w panterce, z karabinem, saperką i menażką czołgającą się, przeciskającą się przez zasieki, skrywającą się w okopach... nacierającą z krzykiem na wroga z bagnetem, granatem w dłoni... jednym słowem WOJNA... obrazy zapisane na kartach powieści "Zycie w mogile" (inny tytuł "de profundis") greckiego pisarza stratisa miriwilisa, to o przeżyciach żołnierza z frontu I wojny światowej. nie doczekał powrotu do ukochanej. zginął. @Somalija Edytowane 23 Lutego 2022 przez Arsis (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 @ArsisArsis myślałam raczej o różnicach kulturowych.
Arsis Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 @Somalija to był znowu skrót myślowy, somalija, skąd się biorą wojny? m. in. z różnic kulturowych, religijnych etc...
w kropki bordo Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 @Somalija pierwsza zwrotka ciekawa... trzy kolejne kończysz na... bić... bić... bić... słabość widzę słabość.... pozdrawiam.
Somalija Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 @w kropki bordo IZABELA Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , jak miło Cię czytać .
w kropki bordo Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 @Somalija jak . miło Cię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 @w kropki bordo Sama widzisz, nie nauczyłam się pisać ( poezja to trudna dziedzina) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Napisałam mnóstwo erotyków, także spokojnie możesz je w wolnej chwili zjechać... 1
8fun Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kogo moje piękne widzą. Pozdrawiam :) 1
Somalija Opublikowano 24 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2022 @8fun Ha!... do mnie napisała, nie do Ciebie, widzisz... ha!
Somalija Opublikowano 24 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2022 @Arsis Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłby podział Ukrainy, na części proeuropejską i prorosyjską. Oszczędziłoby to ofiar. Wiesz, że sankcje nic nie dadzą, odcięcie zwykłych Rosjan od miedznarodowego systemu finansów to ściema, a dla bogacza jaka to różnica czy ma 10 miliardów czy 20, tego i tak nie da się przejeść...
w kropki bordo Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2022 @Somalija w wolnej wpadnę do ciebie, zapomniałam się wczoraj wylogować. Trzymaj się ciepło. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @8fun a bo się troszeczkę stęskniłam, pozdrawiam serdecznie
Somalija Opublikowano 24 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2022 @w kropki bordo Żartowałam, szkoda Twojego czasu... Iza zajrzyj do Hydeparku, tam mamy pożegnanie Iwony, nick Iwa-Iwa... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
w kropki bordo Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2022 @Somalija To przykre, dziękuję Ci za informację. Trzymaj się ciepło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi