Gość Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 bezprzytomnym trwaniem znaczone w zaciśniętych ustach rzęsy otrząsnęły się z przebaczenia stoję na ostrzu niepewności oparta o poręcz zwiniętą ponad wytrzymałość zamykam czułość w żelazo kwadratowe centymetry uczucia
ROBERT JERZY WOZNIAK Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Joanno ciekawie i do serca. Tak odebralem twoje dzielo Lecz ja bym wstawil "O porecz nagieta ponad wytrzymalosc" Z calym szacunkiem i powazaniem. Robert
Gość Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Dziekuję Robercie za komentarz, przemyślę Twoją propozycję, nawet mi odpowiada cha cha .Pozdrawiam ;-)
Piotr Sanocki Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Odnoszę wrażenie, że peel wykonuje o jedną za dużo czynności "zamykam". Zakończenie nie porusza. Nie wyczuwam klimatu. Chyba jest trochę za mało treści, która i tak nie przyciąga. Pozdrawiam świątecznie
Gość Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 No trudno Piotrze , że nie udzielił się Tobie mój klimat,może innym razem.Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 ja pozdrawiam ci eJoanno równie serdecznie jak twój wiersz,
Gość Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Dziękuję Stasiu za pozdrowionka , serdeczności nigdy nie za wiele .Pozdrowienia iście świąteczne.Cmok
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 'rzęsy otrząsnęły się z przebaczenia' -ten fragment bardzo :), może nie jest jakiś full wyszukany ;), ale przypomina mi coś. * * * wiersz już tradycyjnie chyba przypadł mi do gustu, tylko nie wiem czy ostatnia strofa potrzebna, jakby się wyłamywała z całości, ale to tylko moje skromne ;) pozdrawiam jajeczno-świątecznie /ja
Gość Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Witaj Jay ;-), dzięki za przychylność i podtrzymywanie tradycji cha cha .Oczywiście rozważę Twoje zdanko , nie mówię NIE , być może zmieni się czytelność wiersza...Pozdrawiam iście świątecznie. ;-)
Michał Ziemiak Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Witam! "Kwadratowe centymetry" - świetnego wiersza ;-) Co do ilości treści - wg mnie proporcje jak najbardziej odpowiednie i satysfakcjinujące ;-) Plusik! POZDRAWIAM!
Gość Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Izo droga ...od dłuższego czasu wiem ,że rozumiemy się doskonale , mimo wirtualnych dotyków słów ;-))))), dziękuję za Twoje słowa , jest mi doprawdy sympatycznie .Nie chcę nic zmieniać w wierszu , w nim są moje pokłady ....Pozdrawiam świątecznie .Cmok
Gość Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Witaj Michale ! cieszę się , że również według Ciebie proporcje wszelkie zachowałam i dzieki temu wyszedł nooo dobry wiersz , dzięki za plusa .Pozdrawiam świątecznie ;-)
Rekomendowane odpowiedzi