Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 22 Lutego 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) składam się z ciebie ty z niej osobne życie razem ciągły letarg jaskrawo widzę i wszystko przeciw byle bliżej daj spokój miłości zostaw ją w rękach matek kwiaty prawie bez zapachu i ciągły ból głowy jeszcze za rogiem a cała ulica mnie unosi zawęża ściągasz i nie panuję w drugiej zwrotce w głosie myślisz o mnie i odtwarzam w kółko ten koncert dotykaj usta drżą od brzegów odpływam Edytowane 22 Lutego 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 8
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nowy warariant covida? :))) Przepraszam, ale nie mogłem się pwstrzymać. Chyba złośliwieję na starość :(. Poza tym całkiem nieźle. Najbardziej przemawia do mnie fragment, który znajduje się ponad zacytowanymi wersami, czyli o pozostawieniu miłości w rękach matek... chociaż w obecnych czasach nawet takie oczywistości stają się nieoczywiste. Pozdrawiam serdecznie. 1
Somalija Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) @Sylwester_Lasota Osz, Ty... złośliwcze, nowy covid Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , o miłości pisałam... Też masz wrażenie, że kolorowe obrazki migające z wyświetlaczy telefonów wychowają nowe pokolenie? Edytowane 22 Lutego 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem czy "wychowają", ale z pewnością wychowują. Nas też zmieniają, ale chociaż niektórzy z nas pamiętają inny świat, który dla obecnych dzieci i nastolatków jest jedynie zamierzchłą historią, zupełnie nieprzystającą do ich świata. Przyznam, że zaskoczyłaś mnie tym pytaniem :) 1
Arsis Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) @Somalija cześć, aga... tak wpadłem po cichu, aby ci nie przeszkadzać, ale jak zwykle z uznaniem... czytam właśnie "pod mocnym aniołem", jerzego pilcha... wciąga... ech, masz piosenkę... Edytowane 22 Lutego 2022 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 @Arsis Nic dziwnego, to męski dramat psychologiczny. Nie dla mnie, ja dzisiaj sprzątam w szafie i chyba pojadę na zakupy, bo kompletnie nie mam się w co ubrać... Wszystko jakieś brzydkie, potrzebuje koloru np. turkusu, różu, złota i na bank białej koszuli... Mówię Ci dramat Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...
Arsis Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) @Somalija teraz chcesz jechać na zakupy? po nocy? jak to nie masz się w co ubrać? szafa pęka w szwach, a ty, że dramat?" moskwa-pietuszki",wieniedikta jerofiejewa, pewnie też nie dla ciebie... Edytowane 22 Lutego 2022 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 @Arsis Dziękuję za serduszko i Piosenkę, ukoi moje nerwy, bo tym sprzątaniem narobiłam tylko bałaganu... @Arsis Przecież jurto pojadę obejrzeć, a część przez internet zamawiam, ale jeszcze muszę przymierzyć niektóre...
Dared Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 @Somalija Tak do końca nie rozumiem i nie zrozumiem chyba nigdy , czuję prawdę i jestem tylko facetem ;-((
Somalija Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 @Dared Nie dodawaj smutnych minek do tego, że jesteś facetem, nawet nie wiesz jakie miałeś szczęście. Mogłeś urodzić się dziewczyną, a sam widzisz, że to kijowo pod każdym względem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . To wiersz o trójkącie on i one, letarg, ból miłości... Trzymaj się .
Dared Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 @Somalija Tyle zrozumiałem ;-) ale tak do końca facet kobiety i chyba nawzajem nie zrozumie
Somalija Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 @Dared A Ty sam się rozumiesz?
Arsis Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 @Somalija przymierzyć? przez internet?;)
Dared Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 @Somalija Też nie do końca ;-) jak każdy chyba , myślałem tylko o naturze kobiety i mężczyzny , są różne i to jest piękne ,znasz jakiegoś faceta który rozumie co to jest macierzyństwo ? na przykład
Somalija Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 @Arsis Masz szczęście, że nie mieszkasz w moim mieście, bo zabrałabym Cię na zakupy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , chyba żebyś pokazał zwolnienia lekarskie, że nie możesz wykonać ciężkiej pracy . A przez internet, spoko można wykorzystać aplikacje do przymierzania... ale trzeba udostępnić dane wrażliwe, a sam wiesz że kobiety zawsze dodają sobie w biuście, obejmują w tali i w peslu .
Arsis Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 @Somalija nie musisz sobie nic dodawać, bądź sobą... a tak a propos, pracuję w sklepie ze zwierzęcą karmą, może chcesz 15 kilową pakę suchej karmy dla psa? bo dla kotów to mamy najwyżej 2-kilowe...
Somalija Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 @Arsis Nie ściemniaj Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 @Arsis Ja mam rybki, neonki, gupiki i mieczyka...
Rekomendowane odpowiedzi