Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) kiedy dom śpi tyka leniwie zegarpobudzazapach kawy a ja przewracam kolejne kartkiw ciszyzanurzam uszy w kryminał sensacje biografię i przez tą krótką chwilę żyje różą i lisem jestem alchemikiemwiedźminem, komisarzem Brudnymtrzymam w rękach Puchatka aż dotyka mnie łapka i zaspane oczy mówią mi Dzień dobry Edytowane 21 Lutego 2022 przez Krzysica-czarno na białym (wyświetl historię edycji) 7
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hejka :) @A-typowa-b @Dared dzieki za serducho i cicha obecność Edytowane 21 Lutego 2022 przez Krzysica-czarno na białym (wyświetl historię edycji)
Dared Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2022 @Krzysica-czarno na białym W tykaniu zegara się zasłuchałem ;-) dzięki 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Juz poprawiłem i przepraszam za orta Dziękuję ja jeszcze siedzę pod ciągłym urokiem Złodziejki książek ;) :)
Annaartdark Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2022 @Krzysica-czarno na białym Z przyjemnością weszłam w tą krainę:) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie ze się udało ;)
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Krzysica-czarno na białymodmierzacze czasu, zwłaszcza tamte wiekowe i z kukułką w okienku, jest w nich czar przeszłości 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 Najlepiej jak jeszcze przy pełnej dźwięczą :)
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. minęły już czasy, gdy zepsuł się zegarek to szło się do zegarmistrza i tutaj przychodzi na myśl drugi fach, który odchodzi w zapomnienie: kto dzisiaj idzie do szewca naprawiać buty, hmmmmm 1
Rekomendowane odpowiedzi