Lady_Supay Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 klęczę nad oczkiem wodnym muszlę trzymam w dłoniach drży szum wzbierający werble w mojej głowie zbyt wiele wczoraj zbyt ostatnia lampka martwa nie zdążyła i wino znajome ostryga gdzie moja? tam! – tam! jestem wrażliwa cedzę pamięć przez zęby zewnętrze jeszcze wewnątrz chwila uwagi mój paw zaczął śpiewać
vacker_flickan Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 hehe, no nie mogę, Su, dołożyłaś;) fajnie, fajnie, choć oczywiście współczuję, przeżycia takie są zawsze niezbyt przyjemne;) pozdr
Lady_Supay Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Dziś ściśle poszczę ;) Dzięki vacker - pozdrawiam świątecznojajecznie :)
stanislawa zak Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 pomysłowo. aż czuję wszystkie zęby od tego śpiewania pawiowego. jajowo, nastrojowo. najlepiej wytrawnie od czasu do czasu.
Lady_Supay Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Dziękuję i ze swojej strony dodam - uwaga na ptaki! Pozdrawiam cieplutko i równie wesołych życzę :)
Lady_Supay Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Izis, masz doskonałą pamięć ! Właśnie go stamtąd przyprowadziłam. Tak się złożyło, że miałam dziś podobne doświadczenia, więc tak mi jakoś pasował. ;)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 'klęczę nad oczkiem wodnym muszlę trzymam w dłoniach drży szum wzbierający werble w mojej głowie' -bardzo na tak. pozdr. :)
patrycha Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 ciekawie widzisz świat i barwnie go malujesz. Podoba mi się zwłaszcza "cedzę pamięć przez zęby zewnętrze jeszcze wewnątrz chwila uwagi" Cieplutkie zamglone pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi