Ona_Kot Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 prze-stań zachowywać podstępne odstępyświt między dłońmi jaśnieje przez ramię rzucam klątwy i szarpię się ze słowami nie odchodź podchodź wklej nas jak oddech w codzienność
Messalin_Nagietka Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 wiersz jest superek - ale - teraz o nim - jak go odbieram - jako pasmo wybiórczych pików - odległy ślad z pobliskich myśli - sunący korowód w codzienność - my - odbieramy wszystko na zasadzie dostępu - kodu - analizy i detekcji - tacysmy skonstruowani z pozdrówką MN
Ona_Kot Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Mess dziękuję lubię Twoje drogi interpretacyjne pozdrawiam
Michał Ziemiak Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Ów "podstępnie odstępny" kot dostępu jest dla mnie baaaaardzo dostępny ;-) Treść zakodowana w plusowy sposób, a odkodowywanie sprawia przyjemność ;-) POZDRAWIAM!
Ona_Kot Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 to cieszy że dostępność odstępów podstępnie nie postępuje niewdzięcznie ;) pozdrawiam i dziękuję :)
51fu Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Czyta się gładko i wielokrotnie. Wkleja się w głowę. Ja się wcale nie szarpałem ze słowami. Jest ich niedużo, ale są precyzyjnie dobrane i na swoim miejscu. Pozdrowienia odświętne.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 bardzo lubię obrazki malowane na małych polach, ten całkowicie trafił w moje preferencje. 'prze-stań zachowywać podstępne odstępy świt między dłońmi jaśnieje' -ten fragment świetny po prostu. zatrzymałem się na chwile przy utworze, oto chodzi, gratuluję :) pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 dziękuję bardzo za serdeczne komentarze to bardzo mnie cieszy i kocie oczy błyszczą ;) pozdrawiam poświętnie ale grupowo ;)
Rekomendowane odpowiedzi