Somalija Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Arsis Włodek lubię tylko białe pszeniczne piwo, ukraińskie... a w post nie piję alkoholu wogóle, napiłam się wody Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Somalija aaah, to zmienia postać rzeczy, przepraszam...
Somalija Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Arsis Woda też fajna, orzeźwiła mnie i poczułam się szczęśliwa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Somalija daj spokój, przecież nie będziesz pić samej wody, bez przesady...
Somalija Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Arsis Nie doceniasz wody, jest wspaniała, można się nią upić na zdrowo, naprawdę poczułam się szczęśliwa. Cały dzień biegam, więc chwila ze szklanką wody jest wypoczynkiem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Somalija no dobrze... nie sprzeczam się z tobą w takim razie...
Somalija Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Arsis Sprzeczka ze mną nie ma sensu, przecież wiesz, jak lubię postawić na swoim Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi