anna_rebajn Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Umarłeś Nie szkodzi Chciałam porozmawiać Mam jeszcze twój numer Sygnał kończy się szybko a po drugiej stronie rozlega się milczenie Zawieszone w ciszy trzepoczą się serca A czemu milczenie Teraz tak jest lepiej Nie można czyimś głosem spowiadać się z tęsknoty Ile takich rozmów ile telefonów odbywa się po nocach Na ten temat rachunki nie chcą się wypowiadać Połączenia po śmierci zawsze są dyskretne Opłata na koszt odbiorcy pisze małą czcionką Edytowane 3 Lutego 2022 przez anna_rebajn (wyświetl historię edycji) 4
Czarek Płatak Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2022 Bardzo dobry. Cholernie mnie poruszył przypominając jak kiedyś wpadłem na głupi pomysł zadzwonienia do nieżyjącego od kilku miesięcy przyjaciela. Odpowiedział jego głos nagrany na sekretarkę. Długo się po tym zbierałem. Pozdrawiam 1
anna_rebajn Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2022 @Czarek Płatak Dziękuję. :)
anna_rebajn Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2022 @Mgła Nie tylko ty. Dziwny jest ten świat, w którym to co normalne, wcale się takie nie wydaje... :). A A.
M_arianne Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2022 (edytowane) @anna_rebajn Już dawno nie pamiętam takiego numeru "na dobranoc." Sprawdza się na początku, zwłaszcza, gdy nie wiadomo, gdzie podział się... jego telefon razem z numerem. Edytowane 5 Lutego 2022 przez Marianna_KW (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi