Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2022 Na boisku sztuczna trawa lecz się piłka turla w błocie stolik, sukno a pod suknem różnych walut leżą krocie. Gdy murawa naturalna przycinają ją fryzjerzy inny ktoś drukuje mecze a płacimy my frajerzy. Skąd fundusze na przekręty i na gaże horrendalne często zawoalowane nieuczciwe lub legalne. Wpływ z biletów to jest cząstka skąd, więc tyle w kasie szmalu bo z pewnością nie z tej zrzutki, która nieraz jest na balu. Wiem, że to, co powiem teraz nie zaskoczy, lecz zaboli jednakowoż i kibiców ale także i kiboli. Pomyśl kiedyś na stadionie w przerwie meczu, że czasami żeby tak to się toczyło pomagamy im my sami. 4
Marek.zak1 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2022 (edytowane) Znakomity i na czasie, a wyznaczenie takiego na trenera reprezentacji narodowej jest wstydem i hańbą i potwierdza, że bagno rządzi. Szkoda słów. Pozdrawiam Edytowane 31 Stycznia 2022 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2022 @Marek.zak1 No i proszę temat tabu wszyscy wiedzą większość milczy bo im coś knebluje usta albo tłumi bilet wilczy. Ja już jestem na bocznicy bata nie ma nikt nade mną więc nie będzie reperkusji, że odkrywam stronę ciemną. Pozdrawiam ;))) 2
OloBolo Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2022 Nudy zero-ciężki temat w lekkim wykonaniu. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2022 @OloBolo Rwało kiedyś się ciężary tu na myśli mam dziewczęta ale gdy się poderwało to do dzisiaj się pamięta. Grałem kiedyś na podwórku byłem niezłym golkiperem bowiem często mecz kończyłem niewpuszczoną bramką - zerem. Mecz się kończył a po meczu każdy ruszał w swoją stronę aby jeszcze strzelić gola bowiem miał to wyćwiczone. Pozdrawiam ;))) 2
Rekomendowane odpowiedzi