Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2022 Wiersz ten piszę dla mej fanki dla tej jednej fanki z wielu i dla ciebie on jest także mój serdeczny przyjacielu. Chcę by wiersz ten był bezpłciowy tak jak większość, które piszę ze słowami, które dźwięcznie wkomponuję w martwą ciszę. Piszę nocą żeby z rana można było go przeczytać żeby wierszem dzień kolejny na dzień dobry móc powitać. Nie opiszę żadnych zdarzeń, ludzkich przywar ani zalet eleganckich garniturów damskich łaszków i toalet. Sam wstęp stał się moim wierszem napisanym dla was fani z jednakową dedykacją i dla Pana i dla Pani. Skoro wierszyk nie ma środka czas napisać zakończenie, za czytanie moich wierszy ja was bardzo, bardzo cenię. Nie napiszę, że was kocham bo to było by za śmiałe me uczucie jest normalnie najzwyklejsze, ale stałe. 6
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2022 @dot. Trafić w gusta nie jest prosto chyba, że konkretnie w jedno ale by dogodzić wszystkim trzeba trafić prosto w sedno. Pozdrawiam ;))) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2022 @Gosława Skoro masło jest maślane to i przekaz przekazany i przez dwie urocze fanki spontanicznie przeczytany. Pozdrawiam ;)))
Marek.zak1 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Znakomity wiersz, bo to przewrotny pastisz, ironia, a każdy może uważać, że to dla niego i się cieszy. Ja zresztą też. Doczytałem z przyjemnością do końca, za co autorowi dziękuję, a jest raczej rzadkością. Pozdrawiam Edytowane 30 Stycznia 2022 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2022 @Marek.zak1 Ja, dlatego w tej materii nie użyłem kokieterii jednak chyba przesadziłem i zbyt długi wiersz stworzyłem. Zanim zacznę pustka w głowie ale już po pierwszym słowie te następne jak lawina schodzą i się wiersz zaczyna. Pozdrawiam ;))) 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2022 Witam - byłem czytałem sie roześmiałem - Pozdr.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2022 @Waldemar_Talar_Talar Dzięki serdeczne za odwiedziny i za czytanie także dziękuję już prawy rękaw mam podwinięty niebawem nowy wiersz wyrychtuję. Pozdrawiam ;)))
Rekomendowane odpowiedzi