Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2022 Randka nad wodą ma swe uroki gdy słychać obok bzyki komara człowiek nie małpa a jednak wtedy wedle natury także się stara szczególnie, kiedy duet człowieczy do tego jeszcze duet mieszany z chórem komarów splątał swe ciała jak wiatr rozhuśtał zmysłów firany. W tym zatraceniu opór był zbędny a cel jedyny nieunikniony lecz by osiągnąć jego meritum zasnuli ciemnej nocy zasłony tatarak szumiał trzcinom do wtóru tafla jeziora niczym stół gładka poblask księżyca pobudzał zmysły, co było dalej - to jest zagadka. 3
Marek.zak1 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) @Henryk_Jakowiec Znowu znakomity tekst pełen erotycznego suspensu, jednocześnie refleksji i patriotyzmu który emanuje z miłości do przyrody ojczystej i ze znakiem zapytania w puencie. Co było, czy mogło być dalej, opisałem, ale też utrzymałem atmosferę niedopowiedzenia, z uwagi na dbałość o morale młodych czytelników. Serdecznie pozdrawiam i czekam na następne utwory. Z wielką, nieukrywaną satysfakcją - Marek Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2022 @Marek.zak1 Cóż mam napisać by było skromnie i jednocześnie przyjąć pochwały wiem, wiem i powiem, oto poeta kto rzecz wiadoma Henryk Wspaniały. Pozdrawiam :))) HJ 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2022 Witam - cały Henio znaczy o/k - Pozdr. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2022 @Waldemar_Talar_Talar Tu muszę zaprzeczyć gdyż nie jestem cały bo lekarz przed laty wyciął mi migdały potem jeszcze także szlag trafił wyrostek robaczkowy oraz czyrak blisko kostek. Pozdrawiam :))) HJ
Rekomendowane odpowiedzi