OloBolo Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) znowu płakałaś całą noc ostatnio często w nocy płaczesz śnią ci się zgliszcza w ogniu dom i że nie może być inaczej zwęglone ciała w łóżkach śpią bogowie zapomnieli o nas ze wschodu już nadciąga sztorm nadchodzi pora aby skonać naciągasz kołdrę-siódmy pot spływa ci z czoła aż po kostki budzisz się w środku nocy i zaciskasz mocno swoje piąstki przygarniam cię otulam tak jakbym z miłości chciał udusić a ty w konwulsjach swoich złych dajesz szturchańca prosto w uszy Edytowane 17 Stycznia 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 4
OloBolo Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) @Gosława hmmmmm..... a co Ty tak z tym swoim awatarem eksperymentujesz ? Edytowane 16 Stycznia 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
OloBolo Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 @Gosława buuuuuuuuuuu ;)
jan_komułzykant Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 "do krwi zaciskasz swoje piąstki" (?) 1
violetta Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 Świat materialny jest nietrwały, wystarczy medytować, oddychać, być sobą, uprawiać jogę i będziesz przechodził z jednego błogiego stanu w drugi. 1
OloBolo Opublikowano 17 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2022 (edytowane) @jan_komułzykant Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmmm.... faktycznie ździebko przesadziłem z tą krwią. Dzięki. Zmienię. Pozdrawiam. łał....dobrze wiedzieć . Muszę spróbować. Edytowane 17 Stycznia 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właściwie, to bardziej chodziło mi o zmianę kolejności wyrazów w tym wersie - moim zdaniem tak płynniej się czyta :) Przepraszam, powinienem wyraźniej to wyartykułować, krew nie przeszkadza, w końcu można to czytać jako przenośnię. Pozdrawiam. 1
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2022 @OloBolo Nie wiem, na ile to jest normalne i powszechne, a na ile moi synowie mają pecha tego doświadczać, ale jeden się zmagał, a drugi się zmaga, z takimi nocnymi atakami paniki i wściekłości. Nieprzyjemna sprawa. Z pewnością nie o tym jest Twój wiersz, ale doskonale pasuje mi do tego, przeżywam z moimi dziećmi.
Rekomendowane odpowiedzi