Gość Franek K Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2022 (edytowane) A to moje tłumaczenie (takie do ewentualnego zaśpiewania): Sukcesem twoje życie jest I jego pełnią cieszysz się Nie martw się tym, to koniec już Bowiem nadciąga wielkie bum Choć jasno lśni przyszłości blask Choć osiągnąłeś pułap gwiazd Nie martw się, koniec jest tuż tuż To wszystko teatr płytkich ról Nadciąga bowiem wielkie bum Oto nadciąga wielkie bum Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha Porażką twoje życie jest Ciągle jak ślimak wleczesz się Lecz weźmiesz rewanż za to wnet Na twoje troski przyjdzie kres Gdyż wszyscy ludzie równi są Życie jest tylko płytką grą Każde imperium skryje kurz I każde ego legnie w gruz Nadciąga bowiem wielkie bum Oto nadciąga wielkie bum Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha Każda nadzieja, żądza, sen To tylko iskra w ogniu jest On strawi wszystko wśród swych łun Nadciąga bowiem wielkie bum Oto nadciąga wielkie bum Oto nadciąga wielkie bum Oto nadciąga wielkie bum Oto nadciąga wielkie bum Oto nadciąga wielkie bum Oto nadciąga wielkie bum To wielkie buuuum nadciąga już Edytowane 3 Stycznia 2022 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
beta_b Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2022 Rewelacja! Zrobiłeś mi wieczór! bb
Gość Franek K Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2022 My pleasure Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Choć crack of doom to w zasadzie dzień sądu ostatecznego (zagłady), to uznałem, że do tego tekstu i muzyki pasuje coś kpiarskiego, ironicznego, stąd bum.
OloBolo Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2022 dobre. dodam do tego jeszcze jedne bum :
Gość Franek K Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2022 Bumów co prawda jest tutaj dość, ale jeszcze jeden się zmieści Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Franek K Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2022 @Bazyli Swoją tfurczością czy orkiestrowością?
Rekomendowane odpowiedzi