Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) życie to drzwi i okna do przyszłych horyzontów które się uśmiechną podarują zaćmienie życie to dni i noce to one nadzieją lepszego bramą do czystej miłości więc czemu czasami boli bywa pochmurne - nie zawsze jest szczere na prostej drodze potyka się o nic jest ciężkie drzewa nie cieszą życie to zwycięstwo nad niemocą którą ktoś ubrał na czarno - życie to prawda nie bojąca się kłamstw to najwspanialszy fant nie poddawajmy się słabym chwilom niech iskra życia w nas się tli niech cieszy ptaków śpiew wigilijny stół - przecież życie to moment w którym warto być Edytowane 11 Grudnia 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 3
Marek.zak1 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 To zabieram: "życie to zwycięstwo nad niemocą". Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoje zabieranie - Pozdr. @A-typowa-b - dziękuje serdecznie -
anna_rebajn Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Zmuszasz, żeby się zastanowić czym życie jest dla czytającego wiersz. W ostatniej zwrotce popraw na "chwilom" ;). A
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - poprawiłem - cieszy mnie że do czegoś zmusza - dziękuje za czytanie - Pozdr.
andrew Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Mimo wszystko nasze życie jest piękne i dobro zwycięża.Dbajmy więc wszyscy, aby tak było zawsze. Życie to my, jedyni, niepowtarzalni... Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dokładnie tak jak napisałeś - dziekuje za to - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi