Leszczym Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Zaczepiałem Ciebie marzeń dążnością niepewnie chciałem dać do zrozumienia ale niestale zwątpiłem po piątym papierosie Nadziei w nas przeciągły niedostatek mierzyliśmy zamiary figurami w lustrach rozum przewalczył wirusa dusz i serc Zostały po nas nierówne wspomnienia nawet dojrzałość miewa tutaj swoje prawa ot czmychnąłem wychylić piątą szklankę Gdybyśmy tak umieli dawkować uczucia dawać siebie sobie cyklicznie i mocniej może – kto wie – zapał ciał by się i ostał Jest już po krzyku, chociaż boli niedola zataczam się lekko od przemyśleń myśli bardzo boleśnie jest nie móc odżałować Gdybyś jednakże zapragnęła odszukać znajdziesz mnie zgaszonego pod piątką Ty jednak nawet nie wiesz gdzie szukać zamysły prysły wygrały pomysły i upadły umysły malućką chyłeczką chwileczką Inspiracja: Mróz za oknem i Remigiusz Mróz w lekturze. Edytowane 8 Grudnia 2021 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 1
Gość Franek K Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Fajny tekst. Podomisie, chociaż pana Mroza nie czytuję. Ujęły mnie zwłaszcza zbitki słów typu siebie sobie itp. Aha. Fajne nawiązanie tytułowe. Pozdrawiam. Edytowane 7 Grudnia 2021 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Leszczym Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2021 @Franek K Fajnie, dziękuję, może i ja mam wrażenie, że tekst się "udał".
Leszczym Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2021 @Gosława pomyśleć Reni, że chciałem Ci rękawiczki przyprezencić ;)) Mrozu się spodziewałem ;) A Chyłka R. Mroza - cóż ciekawa postać ;)
Leszczym Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2021 @Gosława z Chyłką faktycznie mógłbym skoczyć gdzieś na kielicha ;) Moglibyśmy się dogadać ;) Aha mówisz żeby się przydały jako rezerwa, cóż w końcu i ja w te Święta będę robił prezenty ;)
Leszczym Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2021 @Gosława Reni z wzajemnością, prawdziwą Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ?
Rekomendowane odpowiedzi