iwonaroma Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 co mnie złego w życiu spotka natychmiast bym zawróciła ale w początku nie ma końca bez połączenia nie byłoby mnie takiej prawdziwej 3
Marek.zak1 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 Tak, bo ja to moja osoba plus moja droga życiowa. Pozdrawiam. 1
beta_b Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 Niegdysiejsze złe rzeczy - dziś zaliczam na plus i zgadzam się z przysłowiem: nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło. Zdarzenia są doświadczaniem i to jest najważniejsze. I to też wybrzmiewa w Twoim tekście. Mamy podobnie ;). 2
Doomed Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2021 Im cięższe rzeczy nas spotkają, tym więcej możemy się nauczyć. Ostatnio jednak odnoszę wrażenie, że wszystko jest kosztem czegoś - jednak fakt, bez tego co przeżyłem, nie byłbym sobą. Pragnąc innych doświadczeń w preszłości, pragnę jednocześnie swojego unicestwienia 1
iwonaroma Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne zdjęcie... Właśnie. Dziękuję i również pozdrawiam. Dokładnie, nie ma tego złego... Czasem jednak ból i cierpienie są tak duże, że przysłaniają logiczne myślenie i nie pozwalają przypomnieć sobie tej konstatacji... Musi minąć czas, by przywróciło się rozsądne myślenie. 1
iwonaroma Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mądrze, nie ma potrzeby zmieniać przeszłości, lepiej zająć się przyszłością :) Z tymi kosztami... No tak, są, ale są przecież też profity. @M do K :) Dzięki
iwonaroma Opublikowano 8 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawa analiza :) Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi