Klip Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 Z Tereską, gdzieś przy ulicy Spółdzielczej próbował szofer na desce rozdzielczej. Nie pomógł Teresce sterczący sęk w desce, natrętnej myśli przegnać wisielczej. 2
Gość Natalka16 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) @Jacek_K autonaprawę :) Świetnie Ci to wyszło. @Klip Dobre, za każdym razem jak spojrzę na wzrok pieska, to się uśmiecham. Miłego dnia :) Jak się nazywa ? Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Natalka16 (wyświetl historię edycji)
Klip Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) @Natalka16 Lircia. Niestety już jej nie ma:( Dziękuję za dobre słowo. AUTOkomentarz Psi lepiej Lepiej pijać wodę z Wisły Niźli mieć ogonek zwisły:) Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Klip (wyświetl historię edycji)
Gość Franek K Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 Tutaj bym ciut inaczej rozwiązał finał, bo pomysł dobry. No chyba, że czegoś nie zrozumiałem...
Klip Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) @Franek K Sam nie byłem pewny czytelności przekazu. Może aluzja za odległa, może za wcześnie opublikowałem. Stąd komentarz w lepieju:) Dziękuję za uwagę. Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Klip (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi