-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez andrew · Opublikowano
@Maria Kosaciec ... a świat świat ma swoje sprawy żyje swoim rytmem wczoraj wczoraj może dać nadzieję jutru dajmy mu szansę ... Pozdrawiam serdecznie Spokojnego dnia -
Przez Krzysic4 czarno bialym · Opublikowano
Dziedzictwo \Spuścizna nie dla mnie Ja pragnę doświadczać życia Zamknąć Twoją dłoń w swojej i iść tak sobie Razem przez świat Mówiąc spójrz jakie to piękne By Czuć wiatr na skórze Smak który rozpuszcza się na Podniebieniu Wywołując znajomy wybuch endorfin I w tym samym czasie Słyszeć twój głos „mmmm jakie to dobre” Kiedy wschód słońca zatrzyma oddech i dotknie do głębi Szepcząc Jest coś większego od nas Mieć cię przy sobie Tak właśnie mam zamiast budować dla potomności postument wolę dzielić proste szczęście na dwoje ~~Krzysic4 - czarno na białym -
Przez wiedźma · Opublikowano
@Poet Ka Odczytuję ten wiersz jako manifest. Lepiej być „pięknym pryszczatym” niż pozerem. Lepiej szybować w tunelu niż zostać nielotem na jego dachu. Przesłanie, według mnie, dotyczy zarówno młodych ludzi, jak i samych poetów. Nie pisz Tuwimem jeśli czujesz Hłaską. Czytam to jako wezwanie, żeby nie stężeć w pozie. Lepiej mieć pryszcze i iść do przodu, niż być gładkim i stać w miejscu. Pozdrawiam.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne