marekg Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2021 między ostatnim dworcem a pierwszym pociągiem mkną w oddali samotne wioski dziś znów przestawiono czas tej nocy stoimy w pustym polu fascynuje mnie pewien chaos napoczętej bułki starszy pan w słuchawkach zdobył się na drugi kęs mlaszcząc na widok księżyca przeżuwa swoje myśli stąd jest tylko kilka stron do wyciętego miasta z ust wypadają kolejne słowa pozbawione kalorii zaraz stąd ruszamy świat jest daleko za oknem a moje ciśnienie skacze na trampolinie 3
Antosiek Szyszka Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2021 Bon voyage !!! i nie bój żaby Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Stary_Kredens Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 Bardzo zaskakujące zwroty i skojarzenia, co jest niewątpliwie plusem tego wiersza. Czytając go mam nieodparte wrażenie , że pisze te słowa bardzo młoda osoba, może zgadłam może nie. Piszesz odważnie, to mi się podoba. pozdrawiam Kredens
marekg Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 @Stary_Kredens może nie -Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi