Antosiek Szyszka Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2021 (edytowane) black Cadillac I used to have finished at scrap yard don't care how many more in my flat life if I got a gun you should be death now. Obejrzyj film „Kat Von D - FEAR YOU (Official Video)” w YouTube translation pętla się zaciska i nikt nic nie wie kto zaczął kto skończy zagubieni w potrzebie boją się mówić być mieć i żreć nic się nie liczy choć więc w sieć sklepów sprzedanych za ile będziesz miał już blisko od jutra są w kinie. Edytowane 21 Listopada 2021 przez Antosiek Szyszka spacja (wyświetl historię edycji) 3
ZAKARION Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2021 @Antosiek Szyszka CO ZA - DELIKATNIE PISZĄC - GŁUPOTA, NAPISAĆ WIERSZ PO ANGIELSKU, ZAMIAST PO POLSKU!! SZKODA, ŻE NIE MOŻNA DAWAĆ MINUSÓW, BO Z CHĘCIĄ BYM TAKOWY PRZYZNAŁ ZA TO "DZIEŁO"!! :-( 2
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2021 To tłumaczenie, to takie luźne bardzo, powiedziałbym :) Pozdrawiam serdecznie :) P.S.: Choć czy chodź? 1
ZAKARION Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli tam chodzi o to, żeby iść, to powinno być "chodź". Ale kto to może wiedzieć, o co autorowi chodziło i co miał na myśli... ;-) 1
Antosiek Szyszka Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2021 @Sylwester_Lasota jak chcesz :)) @ZAKARION o Twojej g. ł. uuu pocie juz raz napisałem i nie chce mi sie jeszcze raz tego powtarzać.
Leszczym Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 @Antosiek Szyszka a mnie się podoba bardzo, tylko że wersja polska, bo ja angielski już tylko trochę :) 1
Antosiek Szyszka Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 @Leszczym oh I'm sorry.
Rekomendowane odpowiedzi