Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2021 Ciekawska z rana dzwoni do koleżanki powiedz mi droga bo nie wytrzymam ... jak udała się randka jaką furą podjechał jakim kolorem róż cię przywitał i do której wytwornych zaprosił restauracji - no i wiesz... wybacz ze pytam - czy był słodszy od miodu podczas nocnej gry ta wysłuchawszy wszystkiego spojrzała uśmiechnięta na partnera którego czule pocałowała po czym kładąc na jego ustach dłoń zaczęła opowiadać wyobraź sobie moja miła że było cudownie cudowniej niż myślisz ponieważ przyjechał po mnie powozem zaprzęgniętym w ogniste rumaki i podarował bukiet tęczowych kwiatów które pachniały wiatrem a potem zaprosił na przejażdżkę po okolicznych lasach podczas której pięknie mówił o miłości i dopiero nad ranem odwiózł mnie do domu a na pożegnanie życzył romantycznych snów uwierz mi to była - jednak ciekawska jej przerwała mówiąc - bredzisz czy śnisz moja droga i wyłączyła telefon dzięki czemu już nie usłyszała jak oboje zaczęli głośno się z niej śmiać 1
Gość Franek K Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2021 Nietypowo dziś Waldku u Ciebie, ale równie ciekawie :)
Czarek Płatak Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2021 Normalnie jak diabeł Boruta tej amant :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dokładnie tak jak napisałaś - dzięki za czytanie - Pozdr.wieczorowo. Witam - no tak jakoś wyszło - fajnie że zajrzałeś - Pozdr. Witam - uśmiecham sie do twojego komentarza - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi