stanislawa zak Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 pajęczyną na łasce wiatru spóżnionego lata w bezkresie inności kołyskach pragnień losem przewrotnym otulonym porcelanową naiwnością ambrozją chwil kojących roztrzaskane ego drganiem strun przymierza w wydzwiękach jęku tajemnicą kropel palonych na stosie wypływa z tęczy pod prysznic
stanislawa zak Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 kochani, powiedzcie,czy w końcu sama potrafię cóś, czy znowu nici, to wy uczycie mnie pisać współcześnie do tej pory były to wierszyki dla dzieci, co zresztą i uwidacznia się (naiwność) jestem tylko pedagogiem.pozdrawiam zaglądających,
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 wszystko lux tylko: 'tajemnicą kropel skazanych na dewastację' -słowo dewastacja nie pasi wg mnie, jest takie wyrwane z innej galaktyki. może lepiej: tajemnicą kropel palonych na stosie????? może się na cóś przydawszy ;) pozdro
Barbara_Pięta Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Szczerze? Ja bym nic nie zmieniała, podoba mi się tak, jak jest, moim skromnym. A przy okazji pozdrowionka ślę :-))). Papatencjusz ;-)/B.
stanislawa zak Opublikowano 19 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 JJ, podoba mi się ten stos, dzięki. Basiu tobie też za zainteresowanie, papadens
Rekomendowane odpowiedzi