Marek.zak1 Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 -Mistrzu w temacie szczęścia, powiedz mi to, co wiesz. -Będziesz szczęśliwy, gdy się zwiążesz z tą, z którą chcesz, to ci wprawdzie pewności nigdy dać nie może, lecz gdy tego nie zrobisz, nic już nie pomoże. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalka16 Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 @Marek.zak1 Ot i prawda najprawdziwsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Witam - no i pozamiatane - Pozdr. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwonaroma Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Jeśli się tylko ma szansę na drugą połówkę - trzeba korzystać :) inaczej całości nie będzie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.zak1 Opublikowano 14 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 @Dag Związanie z tą, którą się chce to przywilej nielicznych, tych najbardziej atrakcyjnych, a i tak nie wiadomo, czy Ta akurat w tym najbardziej atrakcyjnym będzie gustować. Reszta ma mniejsze pole manewru, ale może zawsze liczyć na szczęście. Wybór pragmatyczny, więc z dostępnej półki, w tym wybór pozostania samemu, to niespełnienie, przejawiający się w literaturze i w życiu, w we wspomnieniach, rozkminach itp. Wybór Tej , tez oczywiście żadnej gwarancji nie daje, bo życie weryfikuje trafność. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczym Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 @Marek.zak1 Przeczytałem kiedyś kilka poradników o miłości. W sumie różnych. Dużo rad stosownych i niestosownych tam znalazłem. Sporo książek w życiu również przeczytałem, choć głównie prozy, ale za to wysokich lotów. I jedna rzecz mnie cały czas nurtuje - jak wyczuć, że nam będzie dobrze i że się ułoży. Że żadne z nas się nie poharata. Jak to sprawdzić? Jak wybadać? Jakich pytań zadań, gdzie zaprosić, o czym rozmawiać na wstępie? Mistrzu ratuj :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.zak1 Opublikowano 15 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 @Leszczym Przesłałem do szefa, chociaż już było, a problemem jest, że im więcej wiesz i czytałeś, tym więcej widzisz wątpliwości i zagrożeń, bo gdy więcej emocji, większa szansa poharatania, a gdy mniej - spowszednienia, czy znudzenia. Poza tym rozum jedno, a emocje drugie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczym Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 @Marek.zak1 Słuchaj w sumie sensowna odpowiedź. Mniej czytać, po prostu mniej czytać:)) I nie myśleć, a już jakiekolwiek plany są surowo zabronione :)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi