anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie chce zostawiać po sobie pomnika trwalszego niż ze spiży nawet skała się kruszy... Nie chcę by mnie pamiętali Nie chce umierać... --------------- A NIESTETY JUŻ NIEDŁUGO...HMM..POŻEGNAM WAS...
chmura Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Az mnie przeszly ciarki, nie tyle z powodu wiersza, ile z powodu podpisu pod nim :/
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wyrzuciłbym to nieszczęsne " niż " popatrz: nie chce zostawiać po sobie pomnika twarlszego ze spiży jak dla mnie brzmi znacznie ciekawiej! Pozdrawiam
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 chyba ze "spiżu"...Ale moge sie mylic
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wówczas nie byłoby poezji! Pozdrawiam
Notak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ojej! Jakie panienka ma zachciewajki! Szkoda tylko, że nie umie tego wierszem powiedzieć.
Rekomendowane odpowiedzi