Ten utwór został doceniony przez użytkowników. tetu Opublikowano 7 Listopada 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) spaliłam wszystkie miejsca do których mogłeś wrócić; dziewięćdziesiąt procent powierzchni — to zgliszcza. ciało rozkłada się szybciej niż noc, pchnięta słowem przecina światło, odsłaniając resztki cienia. jeszcze na niego patrzę, słyszę jak wyje — jeszcze ma dziewięć swoich przykazań, by się dopełnić. dopóki pełnia nas nie przeważy na mojej skórze dogasają mosty. Edytowane 4 Czerwca 2022 przez tetu (wyświetl historię edycji) 11
Somalija Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 @tetu Przeczytałam z przyjemnością. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
beta_b Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Ja też jestem pod wrażeniem, bb 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 A ja powiem bawiąc się zapałkami Nie wierzę pani Zostało dziesięć procent Których nie strawił ogień ;) 1
iwonaroma Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Jest to szczere, mocne i indywidualne. Jednak mnie trochę przeszkadza interpunkcja- w krótszym tekście może być barierą. Gdyby w ogóle z niej zrezygnować? Ale nie naciskam ;) Pozdrowienia 1
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @tetu pozostał popiół, a od nie wybaczenia zrodziła się nadzieja... pozdr. 1
tetu Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2021 @Somalija@beta_bbardzo Wam dziękuję dziewczyny. Serdeczności. @Marcin Krzysicano i prawidłowo. Jakaś furtka musi być, tak na wszelki wypadek;) Tam jednak jest te 10 procent, 10 przykazań... Mosty jeszcze nie dogasły;) Dzięki Marcin. @iwonaromadziękuję za Twoją opinię. Interpunkcja narzuciła się jakby sama, niech więc zostanie;) Dziękuję i pozdrawiam. @Wieslaw_J._Korzeniowski przede wszystkim miło Cię gościć, bo chyba pierwszy raz u mnie. Dziękuję za Twoje przemyślenia i refleksje. Pozdrawiam. Chciałam podziękować jeszcze jednej osobie, ale widzę, że komentarz zniknął, szkoda. Ale Ona wie, a ja pomimo wszystko dziękuję i doceniam. @M y o s o t i s @Pan Ropuch dzięki za ślad. Pozdrawiam. 1
Nata_Kruk Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) ... tylko dwie strofki, a tyle treści, że można brać lekcje pod Twoimi wierszami. Pierwszy wers i ostatni łączy.. wielkie pogorzelisko.. i jakże wiele musiało się wydarzyć, skoro mosty już tylko tlą się, i nie da się po nich przejść... Między wersy można włożyć chyba niejedno życie. Całość bardzo mi... Pozdrawiam. Edytowane 8 Listopada 2021 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
GrumpyElf Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2021 (edytowane) @tetu Niezwykle sugestywne metafory, dzięki nim imponująca głębia wyrazu. Treść na długą rozmowę. Brawo :) Edytowane 9 Listopada 2021 przez GrumpyElf (wyświetl historię edycji) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @tetu Witam! Zawsze kiedyś przychodzi ten pierwszy raz, a więc jestem. Dziękuję za pozdrowienia i miłe przywitanie. Pozdrawiam :-))) 1
tetu Opublikowano 14 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2021 @Nata_Kruk @GrumpyElf dziękuję Wam dziewczyny. 1
Rekomendowane odpowiedzi