Ten utwór został doceniony przez użytkowników. beta_b Opublikowano 4 Listopada 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 (edytowane) Tam nie ma nic, tam więcej nic nie ma: garść rozżalenia, mieszkanie na raty. A może by tak zmienić wektor spojrzenia: co złe zamazać a reszty nie stracić? Tam nie ma nic, tam więcej nic nie ma: jest życie we dwoje i czas by zdjąć zbroję. Może na dzisiaj wystarczą dwa słowa, by wspólnie rozpocząć rozdział od nowa? Dużo być może... choć teraz nic nie ma. Przytulmy się czule kończąc już boje. Przypomnij, że kochasz, gdy życie przytłacza, bo związek to wartość, ale i praca. Edytowane 4 Listopada 2021 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 12
[email protected] Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @beta_b "Choć teraz nic nie ma" - przyniesie, a wróży wam to, poeta Grzesiek. Pozdrawiam Betko, czule, prawdziwie, bez zobowiązań.
beta_b Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @[email protected] Dziękuję Grzesiu, ciepło pozdrawiam, bb
Marek.zak1 Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Tak, praca to 95% sukcesu w każdej, a więc i związkowej dyscyplinie, ale o tym w szkole, ani na kursach nie uczą, stąd tyle niepowodzeń. Pozdrawiam, a wiersz super trafny.
8fun Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tam nie ma nic, tam więcej nic nie ma w ścianach na raty garść rozżalenia A może jednak? Dość już tej ściemy! Wektor *wektora a patogeny — tam już ich nie ma? Wyrównaj tekst, zadbaj o rymy :) *Wektor (medycyna) Edytowane 4 Listopada 2021 przez 8fun (wyświetl historię edycji) 1
beta_b Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takt przeczytałam! Notorycznie błędnie odczytuję Twoje wiersze, a nawet proste słowa. :D:D:D A piosenka starszawa i się w głowie uklepała, w dodatku do melodii. Musiałabym wyjść z koleiny, a nie wiem czy jest po co. bb 1
8fun Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wprowadzam Cię w błąd ;) Zjadłem "t" w słowie "tekst". Ostatnia i pierwsza litera są "kluczowe", ma to związek ze sposobem, jakim czytamy eks ;) Ups, przepraszam. Miałem na myśli "sposób, w jakim czytamy tekst"
beta_b Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @8fun Nie szukam tłumaczenia, nie atakuję. Nie znam Cię nawet, ale pojawia się zagłuszacz, ogłupiacz czy zaciemniacz, gdy widzę gimnastykę w avatarze. :D:D:D Może o ten sport chodzi, że czas się w życiu ruszyć. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Witam - mi sie podoba ten żal... Pozdr. uśmiechem.
8fun Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak myślę... życie jest za krótkie na to, by pozwolić sobie na czekanie, wspominając rozlane mleko :) 1
jazzkółka Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @beta_b O! Ładnie, i da się śpiewająco przeczytać (czy też czytająco zaśpiewać) Ostatni wers bym tylko przerobiła, bo sam w sobie brzmi dla mnie jak zawołanie motywacyjne z jakiejś pereelowskiej pięciolatki, młoty w dłoń itepe ;) Pozdrawiam serdecznie:-)
jan_komułzykant Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 Smutek z nutkami żalu, aż chciałoby się przytulić i wiersz i Autorkę. @beta_b Serdecznie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi