always born Opublikowano 17 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 ... juz nie mówię i nie pytam zadławiłam się strachem życia. myślałam ze łatwo jest ukołysać się w myślach ramionami Boga. nie mówię i nie pytam czy druga strona życia potrafi tak łatwo ugryźć ludzkie serce. Aniele stój przy mnie.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 a może tak? milczę nie pytam myślałam że łatwo jest dławiąc się strachem życia spocząc na ramieniu Boga znowu milczę nie wychylając głowy czy druga strona potrafi kąsać ludzkie serce Aniele stój przy mnie ******* może się na coś przydam :) pozdrawiam
Jego Alter Ego Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się, ale zmieniłabym troszkę pierwszą część, tak dziwnie urywa mi się na "jest"...ogólnie + :) pozdr./JAE
Gość Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 wersja przerobiona przez Jay Jay najladniejsza:) pozdro...
always born Opublikowano 22 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 ... to nie jest o miłości ludzi, to o stosunku dwóch stron życia do człowieka : dobra i zła.. dzieki za komentarze.
Rekomendowane odpowiedzi