-
Ostatnio w Warsztacie
-
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Pięknie i trafne słowa. Dziękuję za komentarz, Pozdrawiam.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Charismafilos · Opublikowano
@wiedźma wyrazy współczucia. Zostają wspomnienia i relacja, a widać, że to masz. -
Przez Magdalena · Opublikowano
@wiedźma Bardzo kocha mojego Ojczulka, wyrazy współczucia dla Ciebie Bierz z tego uczucia chociaż jest dławiące, wtedy dobre rzeczy można napisać -
Przez wiedźma · Opublikowano
W rozświetlonym niebie , wśród gwiazd Nowego Roku , Me serce rozdarte , nie ma Cię , jestem w mroku.... Płakałam , tęskniąc i cierpiąc srodze , nie ma już Cię Tatku na mojej drodze ... Nie błyszczy Twa gwiazda , nie oświetla mi drogi ... Czuje się jak ślepiec nie widząc dalszej drogi... Nie mam siły iść do przodu dalej , w głowie pustka wielka , nie czuje radości i serce mi pęka .... Odeszłeś za szybko, niespodziewanie i w moim sercu ta pustka zostanie.... Gdzie szukać Tatku bólu ukojenia ..? Czy znajdę go w naszych wspólnych wspomnieniach ? Czy ulgę przyniesie modliwa ? Czy płomień świeczki na Twoim grobie? Czy czas zagoi częściowo te rany? Czy cierpisz jeszcze Tatku kochany ? Czy śpisz spokojny , bez bólu i troski , Czy Ty tam Tatku masz jeszcze troski ? ... Spoczywaj w spokoju Tatku ukochany w moim sercu na zawsze schowany ... -
@hollow man bracie ja też chcę!!!! i też męską wersję haha -
@Ernest Guzik dobry terapeutyczny wiersz dla skołatanych życiem! Dzięki :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi