Sylwia Chojnowska Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 każdy dzień tęsknotą pisany każda noc godzina westchnienie (kolejny skrada się kwiecień) ślad stóp pozostawiony na wycieraczce bez wytchnienia wykrzykuje twoją nieobecność (aż drzwi zakrywają uszy)
Jego Alter Ego Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 w sumie to ...jest dobrze, ale czegoś mi brakuje.. chyba..zaraz wracam,przeczytam raz jeszcze:)
Jego Alter Ego Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 tak mi się to urywa..ja bym napisała "westchnieniem":) ale to tylko moje zdanie, tak czy siak mi się podoba,szkoda że nie ma nic dalej:) pozdr./JAE
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 gdyby cóś dokombinować do tego stanu byłoby dobrze... a tak tylko kilka słów w dodatku rozsypanych pozdr.
Sylwia Chojnowska Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 no i dokombinowałam - tyle tylko czy nie przesadziłam - jeszcze tego nie wiem
Jego Alter Ego Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 szczerze?mi się tak podoba:) tym bardziej ze dla mnie ważny jest kolejny kwiecień:) dobrze, że coś doszyłas, nie wydaje mi się zeby można było się do czegoś przyczepić,ale to się okaże:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi