Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 bardzo długo wędrował szlakiem przeznaczenia jego wole konsumował bez krzty zwątpienia lecz gdy starość zapukała prosząc by otworzył drzwi dusza mu się zbuntowała mówiąc przyjdź za pare dni potem zaczął powątpiewać dlaczego posłuchał jej głosu czy ma sens coś odwlekać skoro bunt nie zmieni losu 5
Koziorowska Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Waldemar_Talar_Talar Przyznaję, że Twój wiersz to nie moja bajka, ale mimo to przypadł mi do gustu. :) Pozdrawiam słonecznie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie że przypadł za co dziękuje - Pozdr. uśmiechem. 1
Marek.zak1 Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 Można jednak mocno opóźnić jej przyjście, a warto chociaż się starać. Pozdrawiam
GrumpyElf Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Waldemar_Talar_Talar Ciekawie i prawdziwie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Marku - miło że zajrzałeś za co dziekuje i pozdrawia. Witam - miło że czytasz - Pozdr. usmiechem. @izabela799 - dziękuje serdecznie - @Vaalon - dziekuje uśmiechem.
Marek.zak1 Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Waldemar_Talar_Talar Zawsze zaglądam:).
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @huzarc - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi