Konrad Koper Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 Jechaliśmy samochodem. Mówiłem miłe rzeczy, żartowałem i kpiłem z losu… Niespodziewanie ,zobaczyliśmy na niebie znak. Po chwili, znaleźliśmy się na pustym i dużym polu. Straciłem orientację, spokój. Mój krzyk gubił się… Spostrzegłem nawet, że „straciłem” czas.
JWF Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 UFO porwało? Intrygujące. 1
Konrad Koper Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @JWF I tu wieloznaczne !! Los- ufo...
Gość Natalka16 Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 @Konrad Koper Szybka jazda samochodem tak się kończy :) o wypadek łatwo, później traci się orientację, niedotlenienie mózgu :) skończyło się chyba śmiertelnie, jak czas się zatrzymał. Bardziej wiersz niż proza, chociaż ja się nie znam dobrze. Bardzo dobre przesłanie, codziennie tyle ludzi ginie, a zbliża się święto zmarłych. Znowu będą pić i jechać, na czasie tekst :)
Rekomendowane odpowiedzi