Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2021 (edytowane) jesień nie musi boleć jej wiatr bywa miły las potrafi cieszyć nie musi być smutna jej horyzont nie nudzi jego barwy to życie jesieni się nie bójmy ona chryzantemą i zniczem budzi wspomnienia jesień to zacna pora ma piękną kieckę umie się tulić jesień to obraz wiersz rzeźba oraz powieść to kawał życia Edytowane 12 Października 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 6
beta_b Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2021 Spokojny, pogodzony, z przyjemnością przeczytałam. bb
JWF Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2021 (edytowane) podoba mi się, bez efekciarstwa jesień to faktycznie kawał życia, jedna czwarta :) Edytowane 12 Października 2021 przez JWF (wyświetl historię edycji)
corival Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 @Waldemar_Talar_Talar No właśnie, pokazałeś Waldemarze piękne oblicze jesieni. Takie, jakie i ja widzę. Dobrze, że o niej napisałeś. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszył mnie twój komentarz za który dziekuje. Serdeczności ci życzę. Witam - dzieki za przeczytanie które cieszy - Pozdr. Witam - cieszy mnie że zajrzałaś - dziekuje za to serdecznie - Pozdr. radośnie. Witam - cieszy mnie twój komentarz - zacna ta jesień więc wypadało o tym wspomnieć - Pozdr.serdecznie. @iwonaroma - pięknie dziękuje - 1
Maciej Wiśniewski Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 Bardzo głęboki Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za ową głębie - Pozdr.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Leszczym - dziękuje -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @huzarc - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi