Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Ja świat noszę w sobie Bo kluczy zapominam Siebie gubię w Tobie O każdej porze
    • @Berenika97 Oczy, oczy... Głos i treść nadal może mamić. Cieszy mnie Twoja nadzieja :) @KOBIETA Numer buta.
    • Poliptyk II (wariacja)   I.FuyU   Gil i rudzik- dźwięk Oto      Oto        łip         łip             łip         łip                 łip          łip                      łip          łip                           łip           łip A śnieżek pada. Pa     Pa     Pa     Pa    Pa      Pa         Pa      Pa    Pa              Pa      Pa    Pa                   Pa     Pa    Pa     II.HarU   Wiosną sakura I tylko to się liczy Żuraw poleciał!   Napijmy się namazake!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   III.NatsU   I oto prześwit, Latolistek cytrynek- Siadł na łopianie.   A łopian rozpościerał się nad wodą. __________________________________ UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU   Siadł na łopianie Latolistek cytrynek- I oto prześwit.   IV.AkI   W spokojnym lesie Maślak Sitarz i kuna Jak abakany...                (((((( O! Echo))))))          ((((((                             ))))      ((((((((( w lesie))w lesie ))))))         ((((Maślak i kuna))kuna))))           ((((Abakany)) ))))))))))))                 ((((kany))))))))))))   I szyszka!!!  
    • @Migrena czuję, że wszystko, co kochamy, musi najpierw zardzewieć w świetle, żeby błyszczeć w pamięci   To zabieram ze sobą  :)
    • @hollow man  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

w każdym razie powieka mi nie drga a rzęsy niczym u krowy one mają takie wyraziste i długie   a Twój znak rozpoznawczy to…?
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...