Jack.M Opublikowano 14 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 dziurawy garnek marchew i stara miotła - słońce w kałuży
Lenka z okienka Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Więcej elementów puzzli, poziom skomplikowania wzrasta? ;o) Troszkę brzmi to jak wyliczanie - to moja uwaga, ale z drugiej strony naprawdę ładnie i barwnie się komponuje. Obraz jest malowniczy. Pozdrawiam serdecznie
tygrys_pietrek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 lapie klimat. chodzilo o ukazanie totalnego balaganu przy ktorym nawet slonce wyladowalo w kaluzy ale faktycznie brzmi to jak wyliczanie. trzebaby pokombinowac z dwoma pierwszymi wersami i zastapic je jakims jednym elementem i bedzie ok. slonce w kaluzy ladny obrazek. pietrek
Juliusz Wnorowski Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 ekhm... Ja przepraszam, że przerywam. Być może coś jeszcze ciekawszego wynikłoby z tej dyskusji. Ale miejcie litość i uszanujcie pamięć po nieobecnym. wzruszony do łez jul
Jack.M Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawdaaaaa..... niech odpoczywa. A inni niech piszą lepsze rzeczy. Mogę już wzorować się jak nie powinno się pisać ;-). Pozdrawiam.
M.Senecki Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Czepiać się każdy może.... troche lepiej lub trochę gorzej ;-)
Jack.M Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Wyliczankę już niejednokrotnie widziałem w haiku. Gdzieś nawet Juliusz cytował haiku Basho o wszach .... itd. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi