Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Jesień

Rekomendowane odpowiedzi

To pora zimna
Jak uczucie człowieka który kocha
Lecz nigdy nie był kochany
Chodź ma barw tysiące i piękne te kolory
To jednak pokazuje swoje humory
Słońce i deszcz 
Radość i łzy
Właśnie takie oblicze pokazuje mi
I piękna w tych barwach
Choć bardzo kapryśna 
A kaprysy swe rozkłada
Jak paw swój ogon
By każdy mógł zobaczyć
Pomimo tych odcieni różnych
Że także chce kochaną być.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @bronmus45   Kocha żydków    Łukasz Jasiński  @ViennaP   Obaj panowie: Jarosław Kaczyński i Adam Michnik to homoseksualiści i obaj mieli kobiety - odeszły od wyżej wymienionych panów z wiadomych powodów, a ze nie przepadają za sobą - to już nie mój problem, zresztą: może pani sama sprawdzić w internecie - trzeba dobrze szukać faktów, a nie - plotek.   Łukasz Jasiński 
    • @kollektiv   A to rozumiem... Nie mój problem, iż pan jest głodny, najwidoczniej od małego pan był tresowany, aby jeść komuś z ręki... Zaraz panu wytłumaczę - na czym polega logika, otóż to: kupiłem syrop witaminowy produkcji całkowicie polskiej i przelałem do trzech czystych butelek, potem: wlałem zagotowaną wodę do trzech butelek z syropem - w ten sposób powstał sok witaminowy - cztery butelki, efekt? Oszczędność: wody i więcej kasy w portfelu, mój autorski pomysł został zauważony przez Prezydenta Warszawy - Rafała Trzaskowskiego i płacę o dwadzieścia pięć złotych mniej - miesięcznie - za odpady śmieciowe, jak można wywnioskować z pańskich komentarzy - ma pan wyczekujące i roszczeniowe postawy - całkowicie bezpodstawne i nieuzasadnione, jeśli chodzi o jedzenie - kupuję u polskich rolników na bazarkach - nie umrę z głodu.   Łukasz Jasiński 
    • bywa iż zaczyna długie zdania od nowa gdyż nie zawsze    na końcu   pomięć o początku potrafi zachować      
    • @andreas ↔Dzięki:)↔No właśnie. Dopóki życia w nas, żeby nie było za późno:)↔Pozdrawiam:) *** @Bożena De-Tre ↔Dzięki:)↔Przede wszystkim za→całkiem:)↔Pozdrawiam:) *** @Jacek_Suchowicz →Można rzec, iż tradycji meritum zachowane. Dzięki za ciekawe, do wiersza nawiązanie:)↔Pozdrawiam:)
    • tańcem można coś powiedzieć i emocji  zamknąć krąg bo gdy bardzo mocno wierzysz możesz zmienić trudny los ...
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...