Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Antoine W Opublikowano 15 Września 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 jak śpię ja śpię zawsze – cały goły... gdybyś miła się zjawiła no i była dla mnie miła. i ja byłbym także miły... – z całej duszy, z całej siły! 8
Konrad Koper Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 @Antoine W Wieloznaczny !! 1
Antoine W Opublikowano 15 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 @Konrad Koper oj, tak :) @Gosława sam się uśmiałem - tak kiedyś napisałem... (ach, młodość) ale i zawarłem co chciałem... ;)
FallenOne Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2021 @Antoine W W moim sercu, w mojej duszy, Piękne obrazy się uwiły. Tylko przy Tobie lód się kruszy. Będę dla Ciebie, choćbym nie miał siły. 1
Doomed Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2021 Nie rozumiem ludzi śpiących inaczej niż nago, to chyba trzeba dość długo ćwiczyć 1
Antoine W Opublikowano 16 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 @FallenOne jakie ładne - zajrzę do ciebie :) @Doomed wystarczy jedwabne kimono......... ;)
Antoine W Opublikowano 16 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 @MIROSŁAW C. @A-typowa-b @JAPA @valeria @Gosława @Michał_78 @Doomed @Dag @Marek.zak1 @Konrad Koper Dziękuję wszystkim śpiącym :) nago... 1
Leszczym Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2021 @Antoine W Miło-ść :)) 1
Rekomendowane odpowiedzi