Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 Skąd musiały wiać te wiatry, że przywiało do psychiatry mnie zdrowego wręcz człowieka, który nigdy nie narzeka, że go boli, w krzyżu łupie, i że krostę ma na dupie choć to wybrzmi nie tak miło jednak to jest fakt, tak było. Pan psychiatra, kitel biały zapatrzony w swe sandały jakby pierwszy raz je zoczył lecz po chwili wzrok swój toczył mą figurę omiatając coś tam mruczał upust dając swym szaleńczym wizjom świata no i dalej mnie omiata. Zrozumiałem, że się boję gdy bezbronny przed nim stoję i choć dzielą nas bariery on mi żółte da papiery albo zamknie w psychiatryku pomyślałem - ty pierniku czym ja tobie zawiniłem no i wtedy się zbudziłem. 6
Antoine W Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @Henryk_Jakowiec och, wypisałeś nasze lęki, a psychiatra potrzebny, jak każdy lekarz (a niektórym nawet bardziej ;) ) założę się że odczarowanie tej dziedziny medycyny, przyniosło by w naszym kraju wiele raju... 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @Antoine W Ewa w raju rajcowała i to Adam był niejaki który notabene spłodził owej Ewie co? Trojaki. Prezentuję całą trójkę więc Kaina, Abla, Seta po igraszkach urodziła Adamowi ta kobieta. Serdeczne pozdrowienia od pradziadka Henia :)) 1
Antoine W Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 @Henryk_Jakowiec gratulacje :)
Natuskaa Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 Widzę, że nie tylko ja miałam ostatnio "ciekawe" sny. Pozdrawiam :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 15 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 @Natuskaa Ja je miewam bardzo często i ta moja cząstka nocy daje dla mnie niezły pauer a to przecież objaw mocy więc gdy rano wstaję świtem mam energię i zakusy aby pisać to, co piszę i by wplatać w to psikusy. Pozdrawiam :))) HJ 1
Rekomendowane odpowiedzi