Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Września 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Września 2021 Nie ma rzeczy niemożliwych chociaż rodzi się dylemat mam nie pisać czy mam pisać a jak tak to, jaki temat. Dla mnie często to się zdarza lecz to pestka, bagatela kiedy w głowie tylko pustka idę pod sklep do menela. Za pięć zeta lub za piwo historyjkę mi opowie i już się rysuje temat, który szwenda się po głowie. Teraz ja z kolei chlapnę literatkę bom literat a następnie się zaprzęgam i by tworzyć idę w kierat. Mozół, wena i ja trzeci zawsze coś tam naskrobiemy ktoś przeczyta, da odpowiedź i to nasze są tantiemy. 8
Marek.zak1 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2021 Coś w tym jest, a może i więcej:). Pozdrawiam 1
izabela799 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2021 @Henryk_Jakowiec i tak oto trafiłeś w mój dzisiejszy dylemat 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2021 @izabela799 Na wszystko jest recepta i lek się także znajdzie a ten, kto utyskuje ten niedaleko zajdzie. Serdeczne pozdrowienia od pradziadka Henia :)) @Marek.zak1 Mniej czy więcej bez różnicy byle tylko po próżnicy nie biadolić, nie narzekać bo czytelnik nie chce czekać. Serdeczne pozdrowienia od pradziadka Henia :)) 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 Witam - Heniu coś naskrobał do szuflady nie schował bo to zacne jest pisanie więc należy się klaskanie Pozdr.uśmiechem. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @Waldemar_Talar_Talar Temat rzucił menel wspomogła mnie wena do tego oklaski to świetna ocena. Serdeczne pozdrowienia od pradziadka Henia :))
Gość Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @Henryk_Jakowiec Podoba mi się gra słów z literatką ;D I fajna puenta!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @error_erros Nie od dzisiaj jest wiadome skąd ta nazwa literatka gdy napełnisz ją poecie to wypije do ostatka. Żadnej kropli nie uroni bo w niej napój bardzo cenny jak wypije idzie pisać spać po kilku bo jest senny. Serdeczne pozdrowienia od pradziadka Henia :))
jakub.m Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 Dobry pomysł z tym menelem, też jutro spróbuję, może to skarbnica literackiej wiedzy ;)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @jakub.m Nie zawadzi, nie zawadzi zrób tak, praktyk ci to radzi Serdeczne pozdrowienia od pradziadka Henia :))
Rekomendowane odpowiedzi