Pan Ropuch Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) na kobietę jestem samcem mógłbym z nią momentalnie to i owo czasem tylko to czasem tylko owo tuż przed jesiennieniem tuż przed koleżanką córki z którą mógłbym zapewne momentalnie to i owo czasem tylko to czasem tylko owo przystanąłem zapragnąłem dostrzec to w porę zwalczyć w sobie zza pleców momentalnie usłyszałem z drogi pizdo! Edytowane 8 Września 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 4
Pan Ropuch Opublikowano 9 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 (edytowane) @Pi_ W zasadzie to zupełnie zrozumiałe odczucie :-) Już nawet myślałem, że nie raz oberwie mi się po uszach za ten pretensjonalizm, a tu proszę - cisza, spokój tudzież tumiwisizm :-) Ps. (nieskromnie) Mógłbym pracować i robić zawrotną karierę w dziale Nagłówki i tytuły oraz bardzo chwytliwe slogany Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 9 Września 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 @Pan Ropuch "Kozak w necie - pizda w świecie" ;D
Lahaj Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2021 @Pan Ropuch po pierwsze nie stawaj na drodze po drugie możesz być kim chcesz z naciskiem na chcesz. Pozdro 1
Pan Ropuch Opublikowano 11 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) @Lahaj W tym wieku, w którym jestem chyba masz rację trzeba wytworzyć wręcz epicentrum-chcę wokół, którego trzeba się obracać (mam już jakiś zaczyn myśli od pewnego czasu na ten temat) może się wierszem obrodzi?? @Gosława Brawo Reniu! Bullseye! To był chyba mój największy motywator gdy to pisałem American Beauty a jak! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Swoją drogą jak się zmienia postrzeganie człowieka kiedyś się mówiło że Kevin Spacey to znakomity aktor grający niedoścignienie czarne charaktery, dziś można myśleć, że być może wcale nie musiał się wysilać. Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 11 Września 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi