Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) A gdy cię czytam z góry do dołu, Którą najchętniej otwierasz stronę? Różany ogród, jeziora oczu, Ostępy, w których myślami tonę, Stoki pagórków, mgliste doliny, Tak, jak to niebo, pochmurne ponad Yorku katedrą w dzień zwykle dżdżysty. Co na to powiesz, kiedy cię czytam, Herbatkę pijąc? Tak tylko pytam. Edytowane 27 Listopada 2023 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 14
[email protected] Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota A tu "Wyborcza" przed Twoim nosem, tylko te treści jakieś... bezgłose. Trzymaj się zdrowo, ależ potoczysty wiersz. 1
Marek.zak1 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Lekkie, urocze i świetne, w sam raz na dzień dobry:)). Pozdrawiam 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Pasuje do kawy i poprawia humor :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niepoprawny :) Dzięki :) Ha ha. Dobre :) Dzięki, wzajemnie :) Dzięki :) Również pozdrawiam. :D Fajnie, że wpadłaś :) Pozdrawiam. I do herbaty, i do kawy :). Cieszę się, że poprawił humor. Twoich wierszy jakoś mało ostatnio Alu. Nie piszesz? Pozdrawiam Dzięki. poprawionie poprawione wim Pozdrawiam :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) Całe szczęście, że jeszcze pisać możesz ;) Pozdrawiam :)
GrumpyElf Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2021 @Sylwester_Lasota Zdecydowanie herbatkę. Herbatce zawsze powiem tak. Przewrotny i z lekkim flirtem, uroczy tekst.
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No nie piszę, jakoś nie mogę. Pozdrawiam serdecznie :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też preferuję herbatkę ;). Dzięki. Pozdrawiam. Zdarza się. Też miałem dłuższą przerwę. Może nie z powodu "niemocy", ale po prostu były ważniejsze sprawy, na których trzeba było się skupić. Cieszę się, że chociaż czasami tu jeszcze zaglądasz. Równie serdecznie :). Edytowane 1 Września 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się ;)
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 @iwonaroma@[email protected]@Marek.zak1@Nikodem Adamski@Gosława@Alicja_Wysocka@Radosław@zetjot@heks@Dag@Natuskaa@Somalija@GrumpyElf@Pan Ropuch@Leszczym@JWFA Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem :) Dzięki za obecność i pozostawione ślady. Za chwilę na chwilę otworzę w tekście okienko. Jeśli ktoś ciekawy, to zapraszam do ponownego rzucenia nań okiem :) Może ktoś dostrzegł, może ktoś nie, nikt jasno nie wspomniał, stąd ten zabieg. :) Pozdrawiam serdecznie :)
[email protected] Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 @Sylwester_Lasota Alem pouczył obuchem w głowę, ślepcy czytają tak to Ci powiem. Że układ liter jakże fikuśny, górę od dołu jak tu rozróżnić? Pozdrawiam Sylwku, czuję się nabity w butelkę. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorrrry ;))))))))))))) Myślę, że jednak niepotrzebnie, chociaż liczyłem, że ktoś na to wpadnie :) Pozdrawiam :) Edytowane 2 Września 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 1
GrumpyElf Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 @Sylwester_Lasota Przypomniałeś mi co to akrostych. :) 1
JWFA Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) A niech to... hehe. Dobre. Żałuję, że nie zauważyłem, może odpisałbym akrostychem... Edytowane 2 Września 2021 przez JWFA (wyświetl historię edycji) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko cieszyć mi się pozostaje :) Dzięx :))) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nic straconego, jeszcze możesz :D
Rekomendowane odpowiedzi