WarszawiAnka Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Stracił pamięć znajomy mój z Gniezna, po czym stwierdził, że nikogo nie zna. Kiedy wyszedł do kiosku, nagle doszedł do wniosku, że jest Niemcem - i nawiał do Drezna. 4
[email protected] Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @WarszawiAnkaAniu obym był złym prorokiem, ale takie przypadki będą się mnożyć, moi znajomi też wieją, aż się kurzy za nimi. Ładnie zjawisko wychwyciłaś. Miłego dnia.
WarszawiAnka Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @joanna53 : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że się podobało. :) Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Ha ha ha :) dobre :) W sumie amnezja to dość powszechna przypadłość ;) W różnych obszarach i zakresach. Pozdrowienia
WarszawiAnka Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) @[email protected] : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Osobiście takiego odpływu nie zauważyłam, więc uchwycenie go w moim limeryku jest czystym zbiegiem okoliczności. :) Dziękuję i pozdrawiam @iwonaroma : Dziękuję za Twój głos. :) Masz rację. Mnie też się czasem przytrafia. :) Cieszę się, że Ci sie podobało. :) Dziękuję i pozdrawiam Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez WarszawiAnka korekta (wyświetl historię edycji)
WarszawiAnka Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 @error_erros : Dziękuję za Twój głos. :)
Rekomendowane odpowiedzi