Ul.CIA Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 pierwsze przez duże s jak 2+2 na tytuł wiersza już masz za sobą obejrzyj się raz jeszcze! odtąd dotąd niepewnemu dla upewnienia na ale jak (Ograniczone) na długość mrugnięcia wstecz ...na kolejny ten sam tytuł od nowa na stare z zza a na ujęte w nawias cudzysłowia banalne ...gdzie tu wiersz? ...poezja? płytkie na to co głębokie niby Twoje a czuję na sobie proste a skrzywione na rzeczywistość: koniec wiersza
vacker_flickan Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 widzę, że też lubisz zagadki:) podoba mi się twój „język” jeszcze wrócę się wczytać, bo teraz nie mam czasu pozdr
Ul.CIA Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 dzięki Vacker a co do czasu to każdy z nas ma 24 godziny na dobę choć wydawać by się mogło że go nie mamy :) pozdrawiam
Michał Ziemiak Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Ciekawe... pachnie trochę Białoszewskim m.in. "wstecz ...na kolejny ten sam tytuł od nowa na stare z zza a na" Ogólnie na + ;-) POZDRAWIAM!
Ul.CIA Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Dzięki Michał. Zapach Białoszewskiego poczułam kilka lat temu i tak mi zostało... Pozdrawiam
ten_ktorego_nie_bylo Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 a moze o to chodzi... , nie rozumiesz? a moze o to chodzi... , ...
Ul.CIA Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Dzieki Ten_którego_nie_było. Może tak:) może nie:) w kazym razie dzięki na spojrzenie na spojrzenie. Pozdrawiam
Barbara_Pięta Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 No i też łypnęłam okiem. A co ja gorsza jestem ;-)?? Bardzo fajna zabawa słowem, cosik mi w głowie zawirowało, heh. A gdzie jest Ulica CIA :-))))))))
Ul.CIA Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Dzięki Basiu za "łypnięcie okiem". "Ulica CIA" jest w Białymstoku. Pozdrawiam
Barbara_Pięta Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Wow!!! Białystok, pozdrówka ślę net-sprintem ;-)))
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Ciekawa zabawa słowna. Jak na debiut bdb. pozdr./Jay
vacker_flickan Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 „płytkie na to co głębokie niby Twoje a czuję na sobie” to mi się najbardziej podoba impresyjnie, w grach słownych widzę nie tylko grę, ale też i przekaz przypomina mi się tekst piosenki Massive Attack: I was looking back to see if you were looking back at me to see me looking back at you ;) Mironem zapachniało, ale jakby na odjeżdżającym torze, mam nadzieję ogólnie zapętlenie i zakręcenie czytelnikiem, ja tak lubię bardzo bo to wszystko tak naprawdę tylko zwykłe spojrzenie pozdrawiam:)
Ryszard Andrzej Opara Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 z sympatią do Ciebie, wiersza i Białegostoku - wiersz jest udany (dobrze, że piszesz o tym, co płynie Ci z serca. Nie daj się nabrać na wszelkiego rodzaju rady i porady. Poezja to nie forma na ciasto, w której wszystko musi być dokladnie odmierzone, zważone i Bóg wie, co jeszcze. Zawsze pisz to, co czujesz. BO TO JEST WŁAŚNIE POEZJĄ!! 98% poprawiaczy to rzemieślnicy, nie poeci! Najlepszego, miła moja!
Ul.CIA Opublikowano 12 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Dzięki Jay, miło że spojrzałeś
Ul.CIA Opublikowano 12 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Dzięki Pansy, pozdrawiam również
Ul.CIA Opublikowano 12 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Dzięki Vacker Flickan. Twoje zwykłe spojrzenie przeniknęło moje "s p o j r z e n i e"... Również Cię pozdrawiam.
Ul.CIA Opublikowano 12 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Dzięki Izo czy raczej Alter Net za komentarz. Pozdrawiam
Ul.CIA Opublikowano 12 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Dzięki Ryszardzie. Nie zawsze piszę to co czuję ale zawsze to co chcę napisać. Nie nazwę się poetą ale raczej "komponującą literki i przestrzenie między nimi". Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi