dz_re Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 nie ugotujesz już legend ten sam boski ogień szkicował rumieńce w przyszłe monologi melodramat twój uwolnił w powabną niebieskość pod kamieniem niefilozoficznym złożona pielgrzymujesz przeze mnie na wskroś teraz supernova matce
amandalea Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Piękny wiersz dz_re o osobie, która już odeszła, a mimo to "pielgrzymujesz przeze mnie na wskroś teraz supernova" Pozdrawiam serdecznie :)) ama
dz_re Opublikowano 12 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 amandaleo... ...dziękuję za zauważenie mego wiersza..chyba nie można pisać o kimś, kto był i nadal jest dla drugiej osoby bardzo bliski, niepięknie pozdrawiam gorąco :) -dz_re
Daniel Piaszczyk Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 takim Paulo Coleho mi zaleciało..
dz_re Opublikowano 12 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Danielu Piaszczyku... ...nie mam śmiałości równać się z Kimś tak wielkim... słowa te same przyszły, zapisałem je tylko, to wszystko pozdrawiam -dz_re
Izabella_Sendor Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 od razu Was Panie Kolego z Tawerny rodem;-) poznałam;-)Chociaż dawno nie czytałam;-)Witam serdecznie, dobrze znowu czytać;-)ahooj;-)))))))))))))
hewka Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Smutny wiersz, napisany w pieknym stylu. Pozdrawiam.
dz_re Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Szanowną Koleżankę także Tawerniankę...:)) ...ja nie od razu wyczułem, ale coś mi tam pode siódmym zmysłem kojarzonka różne: pasiaste proste albo kwadratowe ukośne, przychodziły-odchodziły, po pewnym czasie jednak o dziwo przydreptały same... przeto pytam co rychło , myśl przewiewna jest -jak przez okno, czy soki marchwianne też w serwisie przewidziane są, bo jakby co to poproszę szklaneczkę:) pozdrawiam naj..najserdeczniej :)) -dz_re
dz_re Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hewko... ...nie taki znowu smutny, chodzi o pamięć..i co ważne, że wciąż Ona jest pozdrawiam serdecznie -dz_re
Izabella_Sendor Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 hehe-a soki marchwiowe są- a jakże;-) a ja się zorientowałam po wersie-nie ugotujesz już legend;-)przeczytałam tylko to i już wiedziałam,że skądś znam;-)ahooj
Robert X Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Poruszający.Pozdrawiam serdecznie.
Ania Kajko Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ...pisany o wyjątkowej Osobie, więc musi być piękny... pozdrawiam
Kasia_Szymańska Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Danielu Piaszczyku... ...nie mam śmiałości równać się z Kimś tak wielkim... słowa te same przyszły, zapisałem je tylko, to wszystko pozdrawiam -dz_re a paulocoelhizm to niby znaczy, że dobrze?
Rekomendowane odpowiedzi