Dekaos Dondi Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 ciuciek ma dzisiaj znów przechlapane wszyscy ciućkają ciućka na amen starszyzna młodzi i dzieci nawet każdy do ciućka ma jakąś sprawę a ciuciek spoko ma dobre serce pomaga żwawo i całkiem chętnie wokół go wielbią zyskuje sławę tyś jest chłopisko nasze kochane aż nagle ciuciek zaniemógł smętnie kiedy to chcieli właśnie najwięcej złapano ciućka dano mu łomot a kiedy skonał w dołek wrzucono trudno się dziwić wnerwił on swoich no jak to ciućka nie można doić przecież nauczał że nas wspomagał a teraz leży by już nie dawać jednak sumienie zabłysło nikłe ciuciek nad sobą dostał tabliczkę tu leży nicpoń nieznośny ciuciek przestał pomagać do grobu uciekł 6
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 Witam - spodobało mi sie dziś u ciebie - Pozdr.
Dekaos Dondi Opublikowano 31 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 @Waldemar_Talar_Talar Waldemar_Talar_Talar↔Szybciej Dzięki rzeczę dziś, bo tak jakoś, stykło mi:)↔Pozdrawiam:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Dobre, ale jednak tytuł powinien być Ciuciek, a nie Ciućek, moim zdaniem. Pozdrawiam :).
Dekaos Dondi Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota Sylwester_Lasota↔Dzięki:)↔To jest... był, Ciućek wyjątkowy:)) Nie dosyć, że zaniemógł, to jeszcze miałem mu zabierać cząstkę tożsamości, tzn: ć:) Nawet w tytule? By mnie sumienie gryzło:)↔Pozdrawiam:)
Justyna Adamczewska Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 @Dekaos Dondi Ale historia, biedny Ciuciek musiał uciekać aż do grobu. Fajnie się czytało. Pozdr. J.
Rekomendowane odpowiedzi